Savoare la taclale :)

Mâncare gătită excelent, gust nemaiîntâlnit, vibe’uri bune, și o tonă de suflet adăugat. Acestea sunt doar câteva din ceea ce livrează GoodTaste by Stupar. Și pt că au acceptat să ne „livreze” și nouă puțin din timpul lor, stăm la povești cu unul din minunații oameni din spatele echipei : sous-chef Bianca Lavinia Stupar.

Cum ați început totul și cum v’ați descoperit pasiunea?

„Cred că partea aceasta i se datorează întru totul lui Răzvan , el e pasionat de bucătărie de când era mic copil. Apoi pe timpul facultății a început să lucreze in domeniu. Norocul a făcut să-și înceapă cariera în cele mai bune restaurante din Cluj, astfel a dobândit principii sănătoase despre cum merg lucrurile într-o bucătărie . Tot el mi-a insuflat și mie acest ‘virus’ (dacă tot e perioada :P), deși fiecare îl tratează diferit. ☺”

Cum faceți față pandemiei?
” Pentru noi e o perioadă liniștita și acest lucru se datorează alegerilor inspirate din ultimul an. Fiind obișnuiți să depindem destul de mult de noi în proiectele noastre, acestea se pot derula firesc și în această perioadă . În plus proiectul culinar pe care ne axăm acum – Rețeta de Vineri, e pentru oamenii de acasă , e despre bucuria de a găti și sperăm noi, că vine în ajutor in aceste momente.”

Că tot vorbeam de rețetă, într-unul din articolele noastre, care este ingredientul secret pt fericire?
” Tot mai mult cred că asumarea e secretul fericirii. Atunci când ajungi să înțelegi că tu ești singurul responsabil de alegerile tale și de urmările lor, înveți să îți creionezi propria realitate. În plus, fiecare alege cât de des și cum primește bucuria în viața lor. Sunt oameni care se bucură de un strop de ploaie, și alții care aleg să fie nemulțumiți continuu. „

Și super întrebarea noastră : Dacă ar fi să creezi benzi desenate, cum s’ar numi eroul și ce super putere ar avea ?
„Hehe, m-am amuzat la întrebarea aceasta și am zis că acum chiar m-ai pus în încurcătură. Apoi mi-am amintit că m-am gândit la un moment dat cum ar fi să fac o carte de colorat cu matza noastră, Gâza, ea fiind cea mai șmecheră din casă. :P”
Hmmm.. Cred că ar fi un personaj aparte, care ne’ar bucura sufletul de copil😁.
Ne bucurăm să cunoaștem astfel de persoane care încă știu să ne dea vibe’uri pozitive prin ceea ce fac. Și pt asta îți mulțumesc cu îmbrățișări!
Sperând că pe viitor, dragii noștri de la GoodTaste ne vor împărtăși alte mici secrete, vă lăsăm deocamdată cu papilele gustative plăcut surprinse de micul interviu.
See you soon ! 🌈😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: