Categorii
Dezbatem și răzbatem

De azi cu doi „R”: relaxare și responsabilizare

Azi e ziua mult așteptată, putem să ieșim din nou fără a mai completa vreo declarație, dar oare asta e ceea ce ne dorim?
Chiar dacă am ieșit din starea de urgență, asta nu înseamnă că virusul a dispărut sau că șansele de a ne îmbolnăvi au scăzut. Din contră, acum responsabilitatea este a noastră. Fără a intra în detalii despre ce se întâmplă în cazul în care suprasolicităm spitalele dacă numărul cazurilor crește după această relaxare, cred că fiecare este conștient de nivelul la care este sistemul de sănătate din România și este datoria fiecaruia dintre noi de a arăta că ne pasă de noi, dar și de cei din jurul nostru.
Relaxarea nu înseamnă că viața noastră a revenit la normal și la ce era înainte de 15 martie, asta dacă nu ne dorim ca in 15 iunie să revenim la stare de urgență din nou.
Măsurile se relaxează, noi devenim mai responsabili. Păstrăm în continuare distanța, evităm locurile aglomerate, evităm petrecerile și facem în continuare tot ce tine de noi pentru a ne proteja: purtăm mască în spațiile închise, mănuși, ne spălăm des pe mâini și încercăm să ne menținem sistemul imunitar cât mai sănătos.

Să fim plini de sănătate și iubire! O zi minunată!

Photo by Rebeca Gonçalves from Pexels

De Pasca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s