Tabu sau nu…

Sexy sau vulgar? Boudoir!
Să fii sexy are la bază să te simți tu confortabil cu tine, dar până unde poți merge fără să treci granița dintre sexualiate și vulgaritate?!
Știu știu, ăsta e încă un subiect tabu (din păcate) și mai știu și că prea puține avem un fel de educație în sensul ăsta, deschidere și înțelegere…dar, omul cât trăiește învață 😁 crește, se dezvoltă, se dezinhibă și când înțelege cu adevărat ce se întâmplă, atunci….
Femeie! De la facerea ta ai fost concepută ca să întregești imaginea vieții, din tine izvorăște viață… Au fost de toate pe pământ, dar touch-ul final, cireașa de pe tort, ultima piesă din puzzle ai fost tu și imaginea a fost perfectă. Femeia emană feminitate, sexualiate, formă.. Și eu spun așa: mulțumesc Universului că NU(deși se tot promovează tipare de frumusețe și grile de aprecieri) , NU suntem toate la fel și asta ne face speciale și interesante, noi facem lumea mai frumoasă (s-a tot spus asta despre românce) .. „Femeia pentru mine e ca un ou Kinder Surprise, nu știi niciodată ce se află înăuntru și tocmai asta mă atrage.” a zis un bărbat. Așa le place lor, de aici și păreri și opinii…Sexy nu înseamnă haine cât mai puține ci atitudine cât mai hotărâtă, cu haine poți să fi mai atrăgătoare, decât în lipsa lor,pentru că la fel ca la oul Kinder, exteriorul e cel mai delicios, iar apoi, sub haina se află surpriza…iar atitudinea cu care îmbraci haina te face sexy.. Pfff, când o să înțelegem că totul începe din noi și cu noi, când o să înțelegem că viața nu e o competiție (și totuși femeile o au în sânge), când o să ne acceptăm forma, vârsta și povestea, atunci o să fim cele mai sexy, pentru că încrederea de sine e cel mai sexy accesoriu pe care o femeie îl poate purta și nu, nu ne naștem cu ea, dar o putem antrena și câștiga, incercând în fiecare zi să fim o variantă mai bună decât cea de ieri …ahhh și zâmbetul, să nu uităm de zâmbet 😊 Și nu, conservatoarelor , sexy nu e ceva rău, nu e ceva indecent și nu e rușinos să vorbești despre.. Sexy e atitudine! 💯 ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: