Terapie pentru trup și suflet

Joaca presupune creativitate, relaxare și distracție. Fiind copil, te joci mai mereu. Apoi crești și joaca o iei în serios. Și undeva pe la 50-65 ajungi bunelul care își amintește cum să facă asta și îl învață si pe cel mic. Luăm viața mult prea în serios uneori și uităm că cel mai important lucru este cum treci prin ea și nu că ai supraviețuit unei noi zile anoste. Scoate afară sufletul de copil și mai lasă-l să ia o gură de aer.
Suntem tineri și deseori punem cariera pe primul loc. Suntem prinși într-o rutină zilnică pt că nu prea avem de ales? Greșit. Ai de ales. Poți să faci din joacă o rutină zilnică și să îți acorzi o mică parte din timpul tău relaxării. Viața însăși e jocul ce trebuie jucat. Fă din asta o terapie de-a lungul timpului. Una pentru suflet, și vei vedea cum îți modelezi propria statuie de unul singur, exact așa cum olarul își creează arta prin olărit. Este dreptul tău fundamental, care nu îți lasă sufletul să îmbătrânească..
Amintește-ți de joacă! 😉

2 gânduri despre „Terapie pentru trup și suflet

Adăugă-le pe ale tale

  1. „săruta cu foc” ha ha.. Asta m’a amuzat teribil😅 bravo, fain fain 👌eheee și terapiile astea speciale nu sunt pt oricine, doar pt cei ce iau cu pita😉
    În rest, numai de bine! 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: