Eroul din sufragerie

Ești cine ești tu, atunci când nimeni nu se uita, nu te aude, ori nu te vede. Când ești doar tu cu tine.. Nu ar trebui să ne simțim jenați sau incomozi că purtăm mască, ținând cont că o făceam și dinainte fără scrupule, de multe ori. Acea mască de zi cu zi. Care nu îți acoperă ridurile sau imperfecțiunile feței. Ci aceea care te acoperă de omul si ne-omul din tine. Tu, cel de zi cu zi, de fiecare noapte, te poți suporta? Ai putea să te privești zilnic în oglindă fără să te regreți? Să te asumi pt faptele tale? Dacă ți-ai fi cel mai bun prieten, ai putea să îți spui secrete, fără să îți fie teamă că le vei desluși la prima vulnerabiltate?..
Dezbracă-te de filtre și aruncă departe masca ce o porți oricum zilnic, fără ca tu să realizezi asta. Fi acel tu, eroul din sufragerie. Care visează la lucruri mărețe și își dorește sa fie mai mult decât un simplu om pe canapea, dar nu o face din teamă de eșec și bârfe.
O bucată din cer ești azi, mâine poate o noapte furtunoasă. Dar contează să îți fi propriul curcubeu 🌈 pe care toți îl pot admira!.. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: