Frici de tot felul

Știți despre ce vorbesc, cu toții le avem dar de cele mai multe ori alegem sa nu vorbim despre ele deși ne controlează in aproape tot ce facem… de micuți dezvoltam frica de abandon și odată cu trecerea timpului apar și altele mai mult sau mai puțin întunecate dar care ne pun piedici in atingerea scopurilor.

Cea mai comuna frica este frica de necunoscut, de nou…de câte ori ai vrut sa ieși din zona ta de confort??? Cel puțin o data sigur ți-a venit in minte ca ai putea sa faci/sa încerci/sa explorezi și altceva. Esti entuziasmat de idee la început dar ușor ușor frica își face loc in mintea ta și începi sa renunți sau cel puțin te amăgești și îți spui ca ‘poate’ o sa încerci mai târziu, dar stim și noi ca acel ‘poate’ e de fapt niciodată pentru marea majoritate…

Nu exista nicio garanție ca lucrurile o sa meargă exact cum ți-ai imaginat, trebuie sa iei in calcul și eșecul dar cu fiecare pas pe care îl faci poți sa progresezi. Nu lasă frica sa te împiedice sa te bucuri de ce-ți poate oferi viața!!!

PS: Mai trece și pe la mine câteodată, bea un expresso scurt și își vede de drum 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: