Răsfăț de sezon 😊

Clădiri în stil colonial, străzi boeme, gust divin de fresh sau arzător, toate acestea fac parte din peisajul perfect al unui cocktail 😜 Îmi place să savurez micile plăceri ale vieții, iar asta e una din ele. După mine, cocktail înseamnă gust, savoare și culoare, transpuse într-o poveste în mililitri. E povestea spusă într-un pahar, fie că o alegi să o faci acasă, să o bei într-un local, sau pe malul marii, încă de la primele ore😁.
Nu degeaba se spune că barmanii sunt cei mai buni ascultători. Asta pt că am învățat pe pielea mea. Ca un cocktail să fie pe placul celui care îl dorește, în primul rând trebuie să fie făcut pt starea în care se află. Eu una lucrând câțiva ani buni în acest domeniu, a trebuit să învăț Tipologiile de oameni care mi se plimbau prin față. Apoi citeam omul de starea în care era și alegeam băutura pe care o merita. Așa trebuie să fie servit un cocktail adevărat :pe stare și întotdeauna cu o poveste. Fie că e amuzantă , de distracție sau duce către o seară între cearceafuri, toate băuturile s-au născut dintr-o poveste și spun o poveste.
De vară, alcoolizat sau popular în lumea întreagă, un cocktail dă viață. Te sfătuiesc să încerci creativitatea într-un pahar. Și ca să îți fie mai ușor, îți voi da în viitoare articole câteva rețete rapide de cocktail, făcute acasă.😜
Până atunci, savurează un cocktail doar pt savoare, delicii și capricii 😉.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: