Escapism, sau cum să taci din gură

Azi  vorbim despre tehnici și practici de escapism. Pe românește spus, cum sa ieși mai rapid dintr-o conversație tensionată . Mai precis, cum găsești o soluție să ieși onorabil.
Contradicțiile există de când lumea și pământul, iar uneori nu știm să ne ținem gura când cineva ne poartă într-o conversație pro și contra. În momentul când ajungi plin de nervi și îți imaginezi ca arunci cu ceva în respectivul din fața ta, calmează-te. Începe și fredonează în mintea ta piesa preferată. Ai să vezi că începi să te domolești. Studiile spun că atunci când ești agitat ca un pepsi, logica din creier este inhibată și îți scade considerent IQ-ul, deci nu vrei să fi prost😜 Amintește-ți de replica: cel mai deștept cedează.
Deci fă o pauză diplomatică și invită la o cafea pers cu care ai o divergentă. Așa după o jumătate de oră de răsfaț cotidian, vei putea relua subiectul pe care l-ați dezbătut fără nici o ceartă. Nu sunt eu nu știu ce expert pe acest plan, dar vă pot spune cu siguranță că acest plan merge pe post de „escapadă” 😉. O manieră eficientă în care să nu ii jignești pe ceilalți. Nu trebuie să iei totul la modul persoanal, pt că suntem diferiți cu toții. Eu am lumea mea roz, dar poate a ta e gri. Acceptă faptul că cel de lângă tine vede altfel opiniile. În general oamenii care vor mereu să fie în contradictoriu cu tine sau se înfurie, sunt de obicei frustrați pe ei înșiși, și nu are rost să o lungesti pt că te lupți cu morile de vânt. Așa că, fi diplomat și mai taci din gură! 😜 Comunicarea diplomatică îți îmbunătățește imaginea și te face mai plăcut!.

P. S : S-ar putea să scapi mai repede de nervi dacă încerci să asculți puțin și ce are de spus persoana respectivă. 😊

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: