Machiajul acoperă imperfecțiunile nu și stările 🙃

Ce este machiajul? Și cum îl folosim?
„Aplicarea atentă a machiajului pe fața unei femei poate deveni întâlnirea dintre ceea ce este femeia si idealul ce și-l doreste in legătură cu persoana sa.” spunea cineva și am fost total de acord, de aici am și ales să vorbesc despre cele două mari majorități în care se împart consumatoarele de makeup.
Sunt printre noi persoane care folosesc machiajul de NEVOIE, la fel și persoane care îl folosesc din PLĂCERE.
Și pentru că mă aflu în prima categorie mai sus menționată , am să încep prin a „justifica” din experienta proprie, ceea ce numesc eu machiajul de NEVOIE. Două dintre cele mai folosite machiaje de „NEVOIE ” sunt machiajul de corectare a culorii și machiajul cu aerograf. Dacă nu ați auzit de machiajul cu aerograf , aflați că reprezintă o tehnică folosită des în industria cinematografică pentru a oferi un finisaj perfect actorilor, în special dacă se filmează HD. Altfel, tehnologia HD ar dezvălui particulele de pudră și machiaj lichid aflate la baza porilor împreună cu ridurile profunde imposibil de acoperit.

Azi am să vorbesc puțin despre machiajul de uniformizare a culorii, cel pe care și eu îl folosesc aproape zilnic, în sezoane când am nevoie,varianta simplă, safe și la îndemâna oricui. Deci, dacă te lupți cu un ton neuniform al pielii, pete întunecate, pete cauzate de expunerea la soare în primul rând te sfătuiesc, să nu îți fie rușine, dimpotrivă gândește așa, fiecare pată e un sărut al soarelui 😉, nu e capăt de lume, cu un tratament potrivit sau un machiaj se rezolvă problema 😁 Cel mai important (zic eu) când vine vorba de machiaj, este pregătirea tenului pentru acesta, deloc complicat, urmează o rutină de îngrijire a tenului, oferă-i pielii tale ceea ce are nevoie, curățare, hidratare, și neapărat factor SPF, deoarece chiar dacă ai deja petele, nu ai vrea ca ele să se înmulțească.

Un machiaj basic, folosit pentru problema de mai sus ar conține următoarele produse :

Bineînțeles, produsele trebuie alese în funcție de tipul de ten, aplicarea se face cu: pensule, bureței, sau chiar cu mâna, la alegere.

Hidratează tenul, apoi cu un corector estompează imperfecțiunile care au nevoie de un strat extra de acoperire, aplică fondul de ten, dacă ai nevoie folosește un anticearcan, iar apoi setează totul cu o pudră…acesta ar fi un machiaj basic, la care mai poți adăuga puțin blush, un iluminator, un ruj, asta pe lângă un eyeliner, un balsam de buze și mascara. 😊

Aceasta ar fi o rutina zilnică, la ceas de dimineață, la care aș mai adăuga o cană de cafea și muzica preferată,iar pentru o piele minunată, bea multă apă 🥤 😁
Încurajez starea de bine, încurajez orice te face să te simți așa cum îți dorești, la fel cum încurajez și acceptarea de sine, nimeni nu e perfect (fără filtru, ori pe Instagram, ori în reviste), dar toate femeile sunt frumoase și au dreptul să fie și mai frumoase dacă vor 😉. Aranjează-te, machiază-te, dar nu uita, machiajul acoperă imperfecțiunile nu și stările 🙃, iar frumusețea care vine din interior nu va putea fi niciodată reprodusa prin machiaj.

P. S. Dacă ar fi să fac o recomandare pentru produse, produse folosite zilnic cu un raport bun calitate-preț, brandul meu preferat este Maybelline New York, pe care îl folosesc de vreo 15 ani și încă e în topul preferințelor mele.

💅💄 👑👀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: