Simplitate, nebunie și un strop de magie😉

Unii îi spun magician.. Alții îl cred influencer, iar ceilalți îl văd comediant. Fie că-ți place sau nu, ăsta-i Grigorescu.😜 Pe noi însă, ne-a cucerit total cu simplitatea și sinceritatea cu care își face treaba. Și-a scos Așii din mânecă și a făcut să fie totul relaxant și simplu. Buuuun…

Cum a fost înainte șarmantul Vlad Grigorescu? 🙂 Mai precis, celebritatea te-a afectat în vreun fel pozitiv sau negativ?

„Nu știu dacă ma încadrez în categoria șarmanți dar celebritatea, cu ghilimele de rigoare, m-a afectat pozitiv, cu siguranță. Nici nu mai știu cum eram înainte pentru că înainte a fost acum foarte mult timp, când eram cu totul alt om. Te schimbi de la o zi la alta, dar după 10-12 ani? Celebritatea te schimbă pentru că îți impune o anume conduită, oricât ai crede tu că încă ești așa cum ești tu.”

Pentru o zi, poți să fi oricine dorești. În pielea cui ai vrea să fi? 🙂

” Mi-ar plăcea să fiu un om simplu, cu o viață normală. Mi-ar plăcea să mai văd cum e să te duci la magazin fără să se uite toată lumea la tine sau chiar să fiu oprit pentru diverse lucruri. Nu zic că nu îmi place, asta vine cu multe avantaje dar și cu dezavantaje pentru că nu e ușor să te cunoască toata lumea. Nu mai poți face chiar orice. Mi-ar plăcea să fiu iar anonim pentru o zi. „

Știi cumva vreo magie rapidă pt trezitul de dimineață? 😜

” Magie nu, dar există multe ceasuri deșteptătoare pe care nu le poți opri decât dacă faci ceva ce cu siguranță te va trezi, gen să rezolvi o ecuație matematică mai complicată sau un puzzle. Aveam un prieten care își setase o alarmă care nu se oprea decât dacă atingea telefonul de un cip NFC lipit pe oglinda de la baie.”

Totuși meseria de magician nu este una ușoară. Te-ai simțit vreodată complexat de faptul că nu toată lumea ia în serios magicienii?

” Nu este deloc ușoară, într-adevăr. Dacă era ușoară erau mai mulți magicieni, dar nu sunt. Poate părea ușoară din exterior pentru că ăsta e rolul magicianului, să facă să pară totul foarte simplu când de fapt nu este. Nu văd de ce nu ar lua lumea în serios magicienii. Dacă există oameni care nu îi iau în serios, cu siguranță nu au văzut un magician pe bune ci doar niște tentative care nu au legătură cu ce e un magician de fapt.”

Și super întrebarea noastră de sfârșit : dacă ar fi să creezi benzi desenate, cum s-ar numi eroul și ce super putere ar avea ?

” Aș face niște benzi desenate cu un magician care nu are nici o super putere. Îi face pe toți să creadă asta, folosind trucuri (știință, psihologie, iluzii optice) cu care reușește să păcălească rău-făcătorii. Trebuie să menționez că dacă se apucă cineva să creeze acest personaj după ce citește sugestia mea, să mă contacteze pentru că vreau sa fiu consultant.:) „

Cu siguranță vor fi cu și despre eroi pe viitor și… Shhhh🤫 Păstrăm secret. Nu dăm noi din casă, așa cu una cu două.😜 Dar până atunci, keep IT simple și fain, așa cum ești tu, și îți mulțumim cu aplauze.
Iar voi, dragii mei, savurați interviul, ca deh, nu e nici un fel de iluzie! 😏 See yaa ! 💋

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: