Despre azi

Știți cu siguranță că de cele mai multe ori avem tendința să ne raportăm la trecut sau să trăim cu gândul la viitor și uităm să trăim AZI, acum în prezent. Nu e un lucru neapărat greșit dacă învățăm să fim mai puțin critici cu noi…până la urmă trecutul ne învață să fim mai buni și viitorul ne dă speranță, dar noi suntem astăzi aici și trebuie să ne bucurăm și să fructificăm fiecare secundă din viața noastră.

Hai sa va spun cum procedez eu: dimineața pentru mine e momentul perfect in care îmi stabilesc task-urile pentru ziua respectiva, dimineața este ASTAZI pentru tot restul zilei.

Stați liniștiti…știți vorba aceea ‘nu in fiecare zi e duminica’ 😁 sunt zile in care diminețile sunt așa încărcate și pline de ‘pregătit mic dejun pt cel mic, strâns haine si jucării de prin casa, împăturat haine uitate pe suport de cateva zile’ , băut cafea in fuga sau deloc 😁 încât uit sa-mi stabilesc sarcinile pt ziua respectiva și fac totul haotic.

Cu toate acestea încerc pe cât posibil sa am in fiecare dimineața 5 minute linistite in care sa ma gândesc la ASTĂZI!

Sa va spun un pont: din moment ce ai totul stabilit ești mult mai operativ in timpul zilei, te poți concentra mult mai bine asupra lucrurilor pe care le ai de îndeplinit și câștigi timp, timp pe care poți sa-l petreci făcând ceea ce iubești. ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: