Categorii
Dezbatem și răzbatem

Despre azi

Știți cu siguranța ca de cele mai multe ori avem tendința sa ne raportam la trecut sau sa trăim cu gândul la viitor și uitam sa trăim AZI, acum in prezent. Nu e un lucru neaparat greșit dacă invatam sa fim mai puțin critici cu noi…pana la urma trecutul ne învață sa fim mai buni și viitorul ne da speranța, dar noi suntem astăzi aici și trebuie sa ne bucurăm și sa fructificam fiecare secunda din viața noastră.

Hai sa va spun cum procedez eu: dimineața pentru mine e momentul perfect in care îmi stabilesc task-urile pentru ziua respectiva, dimineața este ASTAZI pentru tot restul zilei.

Stați liniștiti…știți vorba aceea ‘nu in fiecare zi e duminica’ 😁 sunt zile in care diminețile sunt așa încărcate și pline de ‘pregătit mic dejun pt cel mic, strâns haine si jucării de prin casa, împăturat haine uitate pe suport de cateva zile’ , băut cafea in fuga sau deloc 😁 încât uit sa-mi stabilesc sarcinile pt ziua respectiva și fac totul haotic.

Cu toate acestea încerc pe cât posibil sa am in fiecare dimineața 5 minute linistite in care sa ma gândesc la ASTĂZI!

Sa va spun un pont: din moment ce ai totul stabilit ești mult mai operativ in timpul zilei, te poți concentra mult mai bine asupra lucrurilor pe care le ai de îndeplinit și câștigi timp, timp pe care poți sa-l petreci făcând ceea ce iubești. ❤️

Foto credit: Pinterest

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s