Simplu cu savoare maximă 🍽️De curând am încercat rețeta celui mai suculent piept de pui la tigaie pe care l-am gustat vreodată 🤤💛 și am rămas atât de plăcut impresionată încât am decis să o împărtășesc cu voi. Pasiunea mea nu e bucătăria, deși sunt o gurmandă, în același timp sunt fană a rețetelor rapide și a combinațiilor ușoare,mai ales pe timp de vară când încerc să mă mențin mâncând salate de tot felul. Săptămâna aceasta ca sursă de proteină am ales pieptul de pui pe care l-am gătit după cum urmează :

Știați că pieptul de pui este o sursă importantă de proteine. Pe lângă asta, acest tip de carne conţine vitamina B, care este necesară în prevenirea unor probleme de sănătate precum cataracta, afecţiuni dermatologice şi cardiovasculare, combate oboseala, întăreşte imunitatea, îmbunătăţeşte digestia şi ţine sub control nivelul de colesterol.


1 cub de unt (25g)
100 ml lapte
condimente la alegere
150-200 gr piept de pui


Untul se topește și se amestecă cu laptele, lângă, într-un bol, condimentam bine pieptul de pui (eu am ales un condiment de pui special din Grecia, căci ăsta e felul meu de suvenir cu care plec acasă din vacanțe 🙃) după care adăugăm mix-ul de lapte cu unt și amestecăm bine să se pătrundă.

Acoperim și lăsăm la frigider minim 2 ore(sau chiar peste noapte) Amestecul păstrează carnea de pui suculenta și fragedă, împiedicândul să devină uscat când se prăjește. Na bun și acum, după ce l-am hidratat, trimitem puiul la bronzat 😅 (gândul la vacanță m-a făcut să spun asta) într-o tigaie.

Rezultatul final este 🤤🤤🤤…piept de pui suculent, aromat și fraged 💛 iar ca mod de servire eu am ales două variante : o salată ușoară cu piept de pui pentru cină, iar pentru prânz, piept de pui cu orez basmati și legume la aburi.

Vă las să savurați acest simplu deliciu, cu vorba mamei : „Poftă bună vă dorim, mulțumim și la masă nu vorbim!” 🤤😂👌

Rețetă inspirată by my friend Chef DiOs 🤗

2 gânduri despre „Simplu cu savoare maximă 🍽️

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: