Mediul online ✅❎

Trăim era tehnologiei avansate, trăim vremuri pline de informație, oportunități și lucruri noi la doar un click distanță. Mulți dintre noi ne „hrănim” cunoștințele din on-line. Dacă în trecut așteptam știrile de la ora 7,sau anumite emisiuni tv de specialitate, ca să ne informăm, acum doar deschidem laptopul sau telefonul, dăm un search și găsim tot ce avem nevoie. Chiar dacă nu știm ce vrem, totul în on-line e conceput în asa fel încât să ne dea idei. Suntem oameni, diferiți, cu interese la fel de diferite, știm sau nu știm ce vrem, ce ne place, acum avem acces la orice. Și atunci te întreb: TU CE URMĂREȘTI ÎN MEDIUL ON-LINE ? EȘTI UȘOR INFLUENȚABIL DE ACEST MEDIU ? TE AJUTĂ ÎN DEFINIREA TA CA PERSOANĂ, ÎN ALEGERILE DE ZI CU ZI PE CARE LE FACI , SAU TE DESCURAJEAZĂ ?
Totul în viața asta se filtrează, la fel și informația. Mediul on-line iti oferă tot, de la bune, la rele, de la plăceri, la dependențe. Depinde doar de tine ce alegi să urmărești, ce lași să te influențeze, cu ce rămâi după o zi în care petreci în medie 3 ore pe zi în fața ecranului unui gadget. Nu știi sau nu te-ai hotărât încă dacă timpul petrecut pe internet e cu folos sau nu?! Poate fii, așa că te invit să faci din asta un avantaj!

Caută și vei găsi…

Trebuie doar să :

1️⃣ Stii deja ce îți place, să vrei să faci ce îți place, setează- ți scopuri și fă planuri.
2️⃣ Urmărește persoane cu aceleași interese, hobby-uri, citește bloguri care îți oferă informație dar și incurajare în atingerea scopurilor propuse.
3️⃣ Filtrează informația și notează-ți exact ceea ce ai înțeles tu cel mai bine, ceea ce ti’a dat starea de bine și te-a făcut să vrei mai mult.

Îndrăznește!

Da, on-line-ul e frumos, în on-line toată lumea pare că poate și toată lumea e fericită și împlinită! Este posibil, dar asta nu e totul, nu uita nici un moment: tot oameni normali sunt și ei, doar că ei au avut curajul să viseze mai mult și să lucreze la asta. De undeva au început și ei, nimic nu se naște peste noapte, poate doar visele la baza cărora au creat ceea ce afișează,urmărește-i, învață, notează și…APLICĂ! Nu lăsa să te descurajeze faptul că momentan tu ești doar la vise, nu există NU POT, există doar NU VREAU sau NU E PENTRU MINE. Mediul online e un avantaj enorm, dacă știi cum să îl folosești, dacă faci din el o unealtă care dă formă, viață și sens visului tău.

P. S. Personal, mi-am descoperit pasiunea pentru fotografie, mai exact travell photography, iar din mediul online, de pe Instagram de exemplu, am reușit să mă inspir pentru a face poze atunci când călătoresc, sau de ce nu, la o simplă plimbare în parc sau pădurea de la marginea orașului, cu puțină inspirație și imaginație poți pășii în lumea dorită, chiar dacă nu ești nici pe departe în acel loc. ⬇️⬇️⬇️

Pentru o clipă m-am simțit ca în Bali, Indonezia ✅💚

Visează, creează, inspiră și dă mai departe energia pozitivă! Mediu online te așteaptă, vino..

Povestea am terminat și am plecat..mai am atâtea de explorat 🙃

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: