Frumoase și faimoase, dar…

Bogăție, celebritate, depresii, singurătate.. Cam toate viețile faimoaselor urmează același tipar. Toți le iubim pe aceste „icon”, sau „influencer” cum le-aș spune în ziua de azi, dar câți știm de fapt cât de nefericite erau?
Marilyn Monroe a vrut să convingă lumea că nu este doar o blondă naivă. Deși strălucea în public, inima frumoasei suferea. A fost deopotrivă umilită, mai ales de bărbații din viața ei. Marilyn își exprima părerea de rău pentru modul în care și Hollywoodul o eticheta: o blondă proastă. Sănătatea ei mintală era subiectul preferat al presei. Mai mult, a fost chiar internată într-o clinică psihiatrică. A urmat apoi tragicul sfârșit. Găsită în casa din LA, la doar 36 de ani, moartea ei a fost înregistrată oficial ca sinucidere.
Să nu uităm de Brigitte Bardot, care a fost cea mai fotografiată femeie din lume, urmărită continuu de paparazzi. Sex-simbolul anilor ’60, a fost foarte fericită, foarte bogată, foarte nenorocită, prea adesea dezamăgită, după spusele ei. A avut decepții îngrozitoare, asta ducând probabil la tentativa de sinucidere. Iată de ce a ales o viață retrasă și singură, punând punct carierei la 38 de ani.
Dacă mi-ar permite timpul, ar fi multe personalități despre care s-ar putea povesti.. Începând de la prințesa Diana și până în zilele noastre.. Dar curiozitățile le lăsăm și pe mai târziu 😉 See yaa! 💋

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: