O fetiță cu fundiță 🎀

O fetiță cu fundiță a plecat la grădiniță…exact de acolo începe povestea mea azi, grădinița fiind primul loc în care am ieșit „în lume”, vorba aia, primul catwalk al fiecărei femei, primul loc în care am învățat să ne etalăm ținutele (deși noi nu știam încă), primul loc pentru care părul nostru a fost pieptănat într-un anume fel , prima ocazie pentru care am primit… ACCESORIILE PENTRU PĂR!
De curând mi-am descoperit plăcerea asta nevinovată, cea a accesoriilor pentru păr! Și nu, nu să le confecționez, să le port!
Eu am tot zis și am să mă repet 😋, părul să arate bine și putem face față la orice 😁 dar se mai întâmplă să avem și bad hair days, recunosc, deși îmi dau toată silința, am și zile în care eu și părul meu nu ne înțelegem deloc 😅
Și atunci mă folosesc de ele, accesoriile pentru păr! Te scapă din multe situații : bad hair day, bad makeup day, bad outfit day, bad mood day… (înțelegeți voi, nu intru în detalii „bad” 😅)
Accesoriile pentru păr nu sunt doar pentru fetițe,pot fi ușor adaptabile și la maturitate, de la bendite, cordelute, agrafe, elastice, eșarfe, flori, pene, frunze, coronițe,pălării, berete, etc, putem finisa coafura și o putem duce la un alt nivel cu un accesoriu de păr,putem da o notă diferită unui makeup , putem scoate un outfit din anonimat, putem aduce o pată de culoare într-o zi ploioasă și argumentele ar putea continua la nesfârșit.. Mici, mari, colorate, monocrome, strălucitoare sau simple , detaliile fac diferența 🤗 Îndrăznește și strălucește, poartă-le cu același entuziasm de „fetiță cu fundiță”, eu țin minte că a funcționat încă de atunci! 😘 🤗

Mai multe idei și trucuri pentru păr găsiți aici 👉 https://gospodivele.com/2020/05/14/idei-cochete/#more-355

👉 https://gospodivele.com/2020/06/06/siesta-capilara-🧚%e2%80%8d♀%ef%b8%8f💆🏼%e2%80%8d♀%ef%b8%8f/#more-615

https://instagram.com/georgisimionas?igshid=qszdpi5vfi5h ♥️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: