Badass mom and singer😎

Ne-a topit cu zâmbetul superb. Iar talentul, grația și farmecul .. ce să mai vorbim, ne-a dat pe spate 😉 Extrem de frumoasă, plină de viață și badass mom, Suntem onorate să stăm azi la taclale cu Giulia, care ne’a creat o super atmosfera relaxanta și plină de energie pozitivă.. 🙂

Care au fost primii fani?
” Cred ca parintii mei, care de altfel au si ramas cei mai fideli fani ai mei, dar si cei mai mari critici. Am noroc cu parinti cel putin la fel de badass ca si mine.”

Așchia se pare ca nu sare departe de trunchi 😋.. Dar cum faci față succesului? Se poate să ai și succes și libertate în același timp?
” Cred ca in momentul in care ai succes trebuie doar sa inveti sa savurezi fiecare moment si sa fii recunoscator pentru fiecare clipa si atunci vei fi cu adevarat liber. Eu consider ca esti liber atunci cand faci lucruri care te fac cu adevarat fericit.”

Carpe diem până la urmă e nesesar 😊. Pentru ce greșeală crezi că ar trebui să aibă oamenii cea mai mare toleranță?
” Eu, de exemplu, am o toleranta destul de mare in ceea ce priveste greselile celor din jurul meu. Cred ca toti gresim si atata timp cat nu sufera nimeni de pe urma greselilor noastre si noi reusim sa constientizam ce anume am gresit poate exista progres.”
 
Și super întrebarea noastră : Dacă ar fi să creezi benzi desenate, cum s-ar numi eroul și ce super putere ar avea ?
” Ha! Nu m-am gandit niciodataaaa la asta! Cred ca as crea un personaj care sa poata transforma visele in realitate. Un fel de duhul din lampa al zilelor noastre. 🙂 Pentru nume insa va trebui sa ma sfatuiesc cu Antonia si Mika si voi reveni. :)”
Uuu înseamnă că vom avea un super nume.. Așteptăm cu nerăbdare 😋.
  Fie că o asculți din „fragedă pruncie” (Candy, Dj Project) sau nu, Giulia rămâne la fel frumoasă și talentată, învățând de la ea să prețuiesti clipa, să te bucuri de viață și să fi o variantă mai bună a ta. Multumim cu îmbrățișari pentru asta și pentru timpul acordat ceștii cu povestioare 😊!
Iar noi ne revedem curând cu un super interviu! 😉 Până una-alta, fi bun și responsabil 🌈 

See Yaa💋

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: