F de la fashion fără plastic

Iulie fără plastic, sustenabilitate, reciclare ♻ .. Vă spun ceva aceste cuvinte luate câte unul?!
Ei bine, am primit zilele trecute o reclamă despre asta, fiind îndemnata să particip și eu la #iuliefaraplastic.


Mi-a surâs ideea, pentru că eu începusem cumva să fac asta, învățând din mers în momentul în care m-am mutat într-o țară în care se pune mare accent pe treaba asta, atât de mare, încât vecina, sustenabilă înrăită, îmi verifica tomberonul (vorbesc foarte serios) să vadă dacă reciclez, la început nu am băgat nici eu de seamă dacă o fac sau nu, dar pe parcurs, cu „ajutorul” ei, am fost „nevoită” să o fac, asta dacă nu vroiam să mă viziteze prea des sau să îmi lase „scrisori”,foarte hotărâtă doamna. 😁


Dar uite așa învățăm, de bună voie, sau „siliți”, important e să o facem. Na și acum să vă spun al meu mod preferat de sustenabilitate 😁
Încă de acasă, mama m-a învățat să am mereu o sacoșă de cumpărături în geanta /poșetă. Cred că scopul ei a fost unul economic, dar și sustenabil dacă mă gândesc mai bine. Și uite așa am mereu sacoșa de cumpărături la mine, fără să cumpăr de câte ori merg la cumpărături (merg cam des, deci mama mea, a știut ea ceva 😁). Cu baza de acasă, în timp, fashion fiind, am descoperit că sacoșa de cumpărături poate fi și ea fashion 🤩, sustenabilă chiar și cel mai important pentru „piticii mei de pe creier”, o pot asorta, ca mărime, culoare, formă.

Plăsuța Fashion 🤩
Așa că acum în luna #iuliefaraplastic te invit și pe tine să fi sustenabila, să îți faci un obicei din a avea mereu sacoșă de cumpărături la tine, să nu fie de plastic și să fie colorată 😁 (nu, nu impun, dau idei) Găsești în magazine, supermarketuri, pe internet tot felul de „plăsute drăguțe”, le zic eu..le poți colora și personaliza în fel și chip.

Așadar vino, fă și tu parte din „iuliefaraplastic”, un gest mic ca acesta, poate face o mare diferență atât pentru mediu, cât și pentru buzunarul tău! 😁 Cu mic și mare, putem contribuii la schimbare!

Pentru modele pictate și unicate ⬇️ https://instagram.com/tept_lept?igshid=2h86okz9mgkr

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

<span>%d</span> blogeri au apreciat: