Vacanța la sat 😊

Vacanțele la bunici.. Ce nostalgie.. Cel mai bun mod de a întări sistemul imunitar și nu numai, cea mai bună mâncare,pâinea la vatra, plăcintele…locul primelor amintiri de călătorii pe viață.
Îmi aduc aminte cu drag, cum la fiecare început de vară, mi se făcea bagajelul și eram gata de ducă. Plângând mergeam, plângând mă întorceam.. La plecare îmi lăsam prietenii de acasă și nu vroiam, la întoarcere îmi lăsam prietenii de la bunici și regretul era și mai mare pentru că trebuia să aștept să treacă anul să îi văd iar.. Dar gata cu nostalgia, a fost bine și frumos, dar e timpul să facem alte amintiri 😁

Relaxarea nu înseamnă doar lux și stat la soare, vacanțe nu înseamnă doar resorturi cu palmieri… Natura, oriunde, oricând, oricât, e locul perfect pentru vacanță!


Am început așa pentru că mă iau emoțiile, vară fiind, mi-e dor..
Dar ați observat că în ultima vreme, probabil și din cauza perioadei în care ne găsim, vacanțele departe fiind limitate cumva, se promovează din nou vacanțele la țară, la sat, ieșirile in natură, picnicuri cu produse tradiționale și întoarcerea la origini?!


😁 Minunat! Am rămas plăcut impresionată când am văzut promovări de genul, e ceva ce nu avem cum să dăm mai departe ca moștenire, decat prin punerea în practică.. Altfel cum i-ai explica unui copil, plimbările cu căruța, dacă el nu a văzut niciodată una?! Cum îi descrii gustul la pita cu slănină și cu roșii din grădina bunicii, dacă nu gustând?! Animale, natură, mâncare bună.. Perfect pentru un weekend cu familia, sau o întâlnire altfel cu prietenii, de ce nu un picnic romantic cu produse tradiționale (cum crezi că ieșeau la întâlniri ai noștrii străbuni 😋). Vă invit așadar să experimentați și voi cât de curând, de ce nu chiar weekendul acesta, o ieșire la țară, sau de ce nu un concediu la sat! 😁 Pentru nostalgici și nu numai, pentru a le transmite mai departe copiilor tradițiile românești și pentru o delicioasă masă bio (că tot e la modă), vara asta faceți noi amintiri a vacanțelor la țară, la bunici! 🤗
Și nu uitați, cine mai are bunici, vizitați și vă bucurați de ei până puteți, timpul lor e prețios! 😘 🤗

📸Pinterest

Relaxare plăcută! 🤗

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

<span>%d</span> blogeri au apreciat: