❤️ 🆚 💔

Putere sau durere?

You will hurt, you will heal.

Pentru unii vei fi o durere, pentru alții vei fi o binecuvântare!
Unii se vor bucura să te aibă în viața lor și vor face tot posibilul să păstreze un loc pentru tine acolo, pentru alții lecția din care vei face parte și de care au ei nevoie îi va face să își dorească să nu te fii cunoscut vreodată. Uneori vei fi omul potrivit la momentul potrivit, alteori vei fi ceea ce se cheamă „nu meritam să trec prin asta”, „de ce mie trebuia să mi se facă asta”…
Toate astea nu se vor întâmpla pentru că tu ai ales, nimeni nu alege să fie un rău necesar pentru cei din jurul lui, circumstanțele au uneori altă ordine decât voința noastră, iar asta nu poate fi controlat..


Va veni un moment în care vei răni pe cineva, dar va veni și acela în care vei aduce vindecare unui suflet care are nevoie de asta.. Nu va fi mereu aceeași persoană, dar va fi mereu cu un scop. Scopul scuză mijloacele?! Nu întotdeauna, dar oare e mereu nevoie de un scop?! Așa se zice, că totul se va întâmplă cu un scop, că totul în jurul nostru e ca o roată care se învârte și ne ajunge pe toți la un moment. Cu bune, cu rele, suntem pentru unii lecții, pentru alții minuni și uite așa apare eticheta.


Dar oare trebuie să judecăm sau să fim judecați după circumstanțele în care facem parte din viața unei persoane?! Oare dacă te-am rănit pe tine sunt un om rău și am să rănesc și pe alții?! Nu, nu e treaba noastră să judecăm și nici nu trebuie să lăsăm situația să ne definească.. Acum rănim, mâine vindecăm, poate și cu siguranță nu aceeași persoană, dar, asta nu ne pune o etichetă, nu ne definește ca om!

Zmeu în povestea mea,
Zână în povestea ta.
Vei răni, voi vindeca.
Asta este viața.
Tu trăiește clipa
Și învață lecția.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: