Despre credință

„Cred într-o lume ascunsă în inima mea,
știu că există deși nu o pot vedea
Eu cred deși nu pot vedea
Legi, griji nu mă vor limita.”

Vine o zi în care rămâi singur, temporar sau nu, forțat de circumstanțe sau din liberă alegere.. Și totuși nu te simți singur.. ❤️

Apoi vin momente în care simți nevoia să te destăinui, să vorbești cu cineva, dar nu mergi la oameni, pentru că știi că într-un fel sau altul, în funcție de legătura pe care o ai cu ei, aceștia vor fi subiectivi, fie obiectivi, iar asta, cumva nu te ajută.. Vrei să spui cuiva ce e în inima ta,loc pe care nu îl destăinui oricui..
Ce e inima mea, să știe doar EL..

„Știe Dumnezeu ce e în inima ta.. Și asta e de ajuns!”

Despre credința, despre Dumnezeu.. Nu despre religie, pentru că, cumva nu are legătură una cu alta, sau cel puțin nu așa cum ar trebui să fie..


Prea multe religii, prea multe doctrine, toate sunt lipsite parcă de credința aia adevărată în care recunoaștem că avem nevoie de El. Avem nevoie de Dumnezeu la fel cum avem nevoie de aer, ambele nu le putem vedea, dar fără ele putem simți diferența unei vieți trăite „sănătos” ..

Credința e ceea ce avem în inimă, lumea aia dinlăuntrul nostru în care ne punem încrederea.. Cred că toți credem în ceva, fie Univers, Divinitate, Legi, etc. Credința e acolo, ne folosim zilnic de ea, în fiecare dimineață când vrem ca ziua de azi să fie mai bună ca cea de ieri, ne încredem, că ceva sau Cineva ne va ajuta.. Unii o păstrează pentru „ocazii speciale”, atunci când ea merge cumva mână în mână cu „Speranța moare ultima” și tot ce îți mai rămâne este să crezi, atunci când nu poți face nimic..

Care este definiţia credinţei?

Este scris în Biblie: Evrei 11:1. „Şi credinţa este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredinţare despre lucrurile care nu se văd.”

Indiferent în ce crezi, sunt sigură că fiecare avem credința noastră, indiferent de religii,doctrine, etc. Și este acel ceva care ne ajută să mergem înainte în vremuri de încercare, sau în vremuri frumoase e acel ceva care ne împlinește pe deplin.. Pentru că, poți să ai totul, dacă sufletul tău nu e împăcat, vei simți mereu că lipsește ceva.

Credința nu stă în piatră, nici în lemn, nici în aur, nici în clădiri, biserici, ci în inimi 🧡 acolo de unde vine și dragostea.

Mănâncă, roagă-te, iubește și crede.. Astfel vei trăi o viață împlinită și nu vei fi niciodată singur.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

<span>%d</span> blogeri au apreciat: