Reuse, rewear, relove this season

Ce se poartă sezonul acesta de toamnă-iarnă 2020-2021?

1. Fix ce ai și îți place.
2. Ce vrei și îți permiți.
3. Moda

Na bun, acum că am stabilit în mare parte, să trecem la tendințele în modă lansate pentru acest sezon. Așadar, dacă e să analizăm puțin tendințele vestimentare toamnă iarnă 2020-2021, vom observa un sezon puternic, cu creații vestimentare simple și purtabile ( exact ce am scris la punctul 1 și 2).

Apoi am descoperit că se poartă paltoanele în multe stiluri și se pune accentul pe comfort, materializat prin piese vestimentare pufoase, supradimensionate. Aici dacă îmi permiteți o mică paranteză 😁 se poartă stilul ăla pe care unii dintre noi îl numim „ca din căpătat”, sau e sezonul în care fetele care sunt fan „împrumutat” de la sora mai mare, arată bine în orice 😅 so girls, it’s your season.


Deci să fie cât mai mare și o să fii la modă tare, volumul nu se poartă doar estetic ci și în vestimentație. 😁
Volumul a reprezentat un element important al creațiilor vestimentare per ansamblu, rolul lui fiind acela de a proteja pe cel care le poartă. Acesta ar putea fi un semn de teamă si anxietate al designerilor, care , in acest mod, încearcă să aducă o protecție in plus, neștiind dacă lucrurile se vor îmbunătăți sau dimpotrivă; așa că , a te proteja si a te ascunde, reprezintă o bună opțiune. Dincolo de filosofia tendintelor toamnă iarnă 2020-2021, domină pragmatismul – îmbrăcăminte confortabilă , simplă , personalizată , potrivită multor tipuri de siluete.

Supradimensionat, acoperă tot 🙃Ce mi-a atras mie atenția și m-a încântat sezonul acesta sunt : gulerele victoriene 😁
Protecția poate fi exprimată prin diverse metode, nu neapărat modeste, iar sezonul toamnă iarnă 2020-2021 ne oferă decolteuri înalte, gulere victoriene sau si variante simple – panglici, care completează un outfit complex. Au fost văzute multe gulere înalte decorate cu volanase, talia strânsă , un LOOK per ansamblu foarte flatant; s-au remarcat variante mai puternice de gulere mai mult la bluze decat la rochii – in combinații cu pantaloni strâmți.

Abia aștept să ies la shopping și să-mi achiziționez din noile tendințe.. Sau stai, că e de ajuns dacă mă bag mai adânc în dulap. Pentru că în sfârșit un sezon de modă în care suntem încurajate să purtăm ce ne place, simplu și ce avem.. Dar totuși parcă un guler nu ar strica.. 😜

Gucci

Un gând despre „Reuse, rewear, relove this season

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

<span>%d</span> blogeri au apreciat: