Înfățișarea, contează sau nu? 1️⃣

Oglindă oglinjoară, îmi place ce văd eu oare?Am început așa, la persoana întâia, considerând că fanul numărul 1 al tău trebuie să fi tu. Dacă tu ești mulțumit și ai acea atitudine care denotă din încrederea în tine, atunci restul e mai puțin important, dar totuși necesar atunci când îți dorești ceva, atunci când pornești într-un proces de persuasiune.


Imaginea, înfățișarea, aspectul, un necesar în lumea în care trăim, dar și un atu care ar trebui tratat cu importanță și totuși un criteriu care să nu ne definească mai mult decât ceea ce este dincolo de ceea ce se vede.

Prima impresie are un efect uimitor în viața noastră de zi cu zi, iar asta e dată, vrem sau nu în mare parte de felul în care arătăm,în magicele 3 secunde în care se activează prima impresie, iar într-un timp atât de scurt poate fi doar despre felul în care arătăm.

Există 2 legi care se bazează să zic așa pe imagine și anume : legea prieteniilor și legea asocierii.

1. Legea prieteniilor

Când cineva îți cere să faci ceva și înțelegi că acea persoană are în vedere propriile tale interese și /sau ai dori să le aibă, ai o motivație puternică de a-i îndeplini cererea. Oamenii vor face aproape orice le cere un prieten, așadar e clar că trebuie să fiți considerat prieten ca să aveți succes în anumite procese, pentru că e foarte greu, într-adevăr să-i spui nu unui prieten.

Oamenii vor să fie prieteni cu cei care sunt atrăgători pe plan fizic față de ceilalți. În plus privim o persoană care arată bine și ne închipuim că e mai talentată, mai bună, mai inteligenta ba chiar și mai cinstită. Prin urmare cu cât reușiți să arătați mai bine din punct de vedere fizic, cu atât mai mai mulți oameni vor dori să se asocieze cu voi și să vă fie prieteni.


Prietenii sunt acele persoane care ne plac și adeseori ne plac fiindcă și noi le placem lor. Cu cât îi facem pe oameni să observe mai mult că semănam cu ei ca ideologie, filosofie, trecut, atitudini, etc, cu atât avem șanse de convingere mai mari.

Știu , se spune că frumusețea interioară o bate pe cea exterioară și că ceea ce contează cu adevărat e mai mult decât ce se vede.. Dar, nu te costă nimic să încerci să te folosești de aspectul fizic sau să îl îmbunătățești, mai ales în situații în care se pune accent pe acesta. Un aspect fizic sănătos, curat și cu stil, chiar un stil aparte de ce nu, îți va oferi oportunități noi. Dar în tot acest proces, nu uita să fi tu însuți, because that’s your superpower 😁

SFAT : VORBA DULCE MULT ADUCE!
➡️ DACĂ PUTEȚI FACE COMPLIMENTE CINSTITE OAMENILOR, CU DEPLINĂ SINCERITATE AȚI FĂCUT CALE LUNGĂ SPRE A LE DEVENII PRIETEN!

Despre complimente în articolul ➡️ https://gospodivele.com/2020/10/24/complimentele-ne-incanta-sau-ne-deranjeaza/

Data viitoare vom povesti despre legea asocierii, până atunci aștept opinii..

Un gând despre „Înfățișarea, contează sau nu? 1️⃣

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: