Crăciun 2020 altfel! 🎄🎁🎀🎅🦌☃️

Mai puțin de o lună până la Crăciun 🎄 🎁 🎀 🎅 ☃️ ❄️ 🦌 ❤️
Și pe lângă toate pregătirile pe care le facem cu această ocazie, cele cu care începem, sau ar trebui, din timp, sunt cadourile. Spun din timp pentru că așa ar fi ideal, asta ne-ar ajuta și cu deciziile dar și la buzunar. Nu cred că e totuna să scoți toți banii deodată, sau pe rând astfel încât să nu te aglomerezi nici cu timpul, nici cu resursele 😁 (dar da, gusturile nu se discută).

Totuși trebuie să fim realiști și să acceptăm ca anul acesta vom avea un Crăciun altfel, un Crăciun pe care poate mulți nu îl vor putea sărbători din mai multe motive, inclusiv financiare, pandemia afectând multe afaceri, familii. Așa că sfatul meu suprem pentru anul acesta, pentru această perioadă este : pe lista cu cadourile celor dragi pune TE ROG FRUMOS și un cadou /o donație, o faptă bună cât de mică și pentru cei care poate nu au să primească nici un cadou anul acesta. MULȚUMESC! Pentru că știm, binele făcut se întoarce înapoi înzecit, iar fapta bună este marca omului bun! 🙏❤️

Îmi propusesem să fac o listă cu idei de cadouri, dar…sincer nu am idei, încă.. Însă un beculet s-a aprins în mintea mea azi când am primitul coletul mult așteptat.

Long story short : mi se terminaseră lumânările parfumate (sunt fan mare, mai ales perioada rece când dau un feeling de cozyness), black Friday bătând la ușă am zis să intru pe Yankee Candles și să profit, să îmi iau ce trebuie și la reduceri. Când ceva m-a luminat instantaneu, aducându-mi din nou în minte perioada de grele încercări în care ne aflăm, mulțumitoare fiind tot mai des că nu fac parte dintre persoanele afectate în multe feluri. În mintea mea a răsunat un gând așa : „de ce să mai bag bani în buzunar unei companii care oricum are atât de mult încât dă pe afară, vorba aia, când aș putea ajuta pe cineva care chiar are nevoie și astfel făcându-mi cumpărăturile, fac și o faptă bună!” (o fi spiritul Crăciunului care m-a îndrumat, dar 🙏❤️)

Aceste lumânări parfumate sunt făcute handmade la cerere, culoare, miros, design, tot ce vrei, de către o doamnă cu o pasiune pentru asta, o mamă care din pasiunea ei, încearcă să aducă și ea un venit suplimentar în casă. Eu le-am ales roz, plăcerea mea vinovată, miros superb, am și una cu poză, care mi se pare foarte drăguță (nu am pus, e cadou de Crăciun pentru cineva și nu aș vrea să stric surpriza), am ales chiar și un bath bomb parfumat și sunt foarte mulțumită. Cu atât mai mult cu cât pe lângă faptul că sunt handmade și astfel am ajutat pe cineva care încearcă să dea viață pasiunii pe care o are.

Așadar, sfatul meu, sau o idee 💭 pentru acest Crăciun este : ajutați micile afaceri, cumpărați și dăruiți cadouri handmade! Cu siguranță fiecare dintre noi avem în comunitatea noastră astfel de persoane, mici afaceri, care acum cu pandemia au mai mult ca oricând nevoie de clienți. Dacă nu în real life, atunci online sigur vei găsi ceea ce îți place, făcut de cineva handmade și vei putea face o diferență anul acesta.

Crăciunul 2020 este altfel! Dar spiritul este același! O sărbătoare care ne îndeamnă la bunătate, înțelegere, dăruire și fapte bune! Oricât de mică ar fi, pentru cineva contează mult! Încă mai ai timp, caută și comandă cadouri handmade anul acesta! Toată lumea se va bucura, intenția bună dublă cu care va fi făcut acest cadou va aduce satisfacția pe măsură!

Și nu uitați, este și ocazia perfectă să reciclați!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

<span>%d</span> blogeri au apreciat: