Dragă Moș Crăciun 🎅

….. Anul acesta nu vreau să îți cer nimic pentru mine, vreau doar să te ajut, cum pot, cu ce am, să ofer în dar zâmbete și bucurie, așa cum mi-ai oferit tu, când eram copil, mie.



De-alungul anilor ți-am scris și am crezut în tine. Am învățat că ești plin de bunătate și duci dorințe la îndeplinire. Anul acesta mai mult ca oricând, îți mulțumesc și vreau să îți promit că nu am să te uit, an de an în continuare îți voi scrie, dar nu ca să îți cer, ci ca să îți fiu un ajutor, așa cum mi-ai fost tu mie. Iarnă de iarnă am așteptat, să îți pot scrie, să îți cer ce mi-am dorit să îmi aduci tu mie, iar an de an tu ai venit, dorințele mi le-ai împlinit.

E timpul să dăm mai departe ce am primit. Anul acesta mai mult ca oricând, dacă ai scăpat cu bine, mulțumeste și dăruiește, în 2020 un Crăciun altfel, pe care nu noi l-am ales, dar care putem să îl transformăm în mult mai bine. Dacă ai mai multe decât ai cerut, oferă mai departe, dacă ai puțin și vrei în dar să dai, adu-ți aminte, dar din dar se face rai, nu trebuie să ai mult ca să dai! 🎁

Tu i-ai scris anul acesta lui Moș Crăciun?

Și totuși am să-ți cer, nu pentru mine, ci pentru toți cei dragi, să le aduci în dar, multă bucurie, înțelegere, iubire și sub brad plin de cadouri să le fie!

Cu drag, Ioana ♥️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

<span>%d</span> blogeri au apreciat: