Cum îți așterni, așa dormi ♥️

Cum mă așteaptă patul meu, seara când ajung acasă după o zi lungă și tot ce vreau e să mă tolănesc în cuibușorul meu, la căldură, cu ceva dulce și un episod din serialul meu preferat, până îmi trag sufletul și încep prin casă altă treabă(că așa suntem noi femeile, acasă începe al doilea job) . Păi cum, fix așa cum îmi doresc și cum l-am lăsat. 😁💖🤗

Zicea la un moment dat un colonel de armată, cred, ceva de genul, dacă vrei să schimbi ceva în lume /viața ta, începe prin a-ți face patul dimineața. (asta vizavi de ce am spus mai sus).

Eu zic altceva, ce am învățat pe pielea mea și ce îmi aduce fericire. Da, sunt singură de ceva vreme (multă chiar), dar sunt fericită, știi de ce? Pentru că în tot acest timp am învățat că fericirea mea nu depinde de nimeni, fericirea începe cu mine, eu cu mine dacă suntem bine, totul este fericire .. Și da, nu stau să aștept să vină vreun prinț să mă facă fericită, nu aștept nimic de la nimeni, ce vreau îmi fac și ce îmi doresc realizez.
În momentul în care încetezi să mai ai așteptări, dispar și dezamăgirile.
În momentul în care îți dai seama că ești singura și unica persoană responsabilă de vibe-ul tău, fericirea ta și viața ta, înveți să trăiești frumos, pentru tine, fără să ai așteptări de la nimeni, totul se transformă în bine.
Sincer nu e ușor, dar în momentul în care ai reușit, nimeni și nimic nu îți mai poate lua fericirea atunci când pleacă.
Prin felul acesta îi înveți și pe cei din jurul tău cum să te trateze, emani positivism, atragi lucruri pozitive.
Și nu, nu o să fie mereu așa, nu o să le facem mereu toate singure, o să și primim, o să și fie totul de-a gata, o să fie și prinț și de toate. Și când o să se întâmple, o să apreciem fiecare gest și mai mult și mai frumos, dar până atunci, hai să îi învățăm cum să ne trateze, începând prin a ne trata noi pe noi așa cum ne dorim și prin a face patul dimineața. Vrem romantism, dar îl așteptăm de la bărbați, noi nu am fost romantice cu noi înșine niciodată, dar așteptăm de la ei, care habar nu au ce. (cu mici excepții 😜)

Fericirea mea și a ta nu depinde de nimeni! Fii fericit singur, nu împărți fericirea la doi, dimpotrivă vei atrage astfel o persoană la fel, iar fericirea va fi înmulțită!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

<span>%d</span> blogeri au apreciat: