Tu ce nuanțe ai?

Știi ce nu înțeleg eu? Oamenii care nu se pot bucura de fericirea ta. Au frate, tot ce și-ar putea dori, dar ei nu. Musai să îți strice ție Zen-ul cu imaturități. Acel gen de imaturitate copilărească. Nu îmi place jocul asta și îmi iau jucăriile și plec acasă. Dar dacă vine alt copil cu jucării noi, hopa stai că vin și-ți plâng. Ouf.. 🙄
Fiecare ar trebui să bea ceva sau să plângă măcar o dată la o vreme. Să se descarce. Nu e semn de slăbiciune, e actualizare de software,aș spune eu🙃😁😋. Stai jos, dă-ți două palme sau Fă-ți o cafea, tot ceea ce pe tine te face să îți umpli acel pahar cu bunătate și fericire. Așa fac și eu pentru a-mi încărca bateriile și a-mi limpezi gândurile să pot vedea liber toate în jurul meu. Și ca să îți fie mai ușor, îți dau câteva exemple de lucruri pe care poți să le faci:

1. Ia-ți un animal de companie (asta dacă nu ai deja). Demonstrat științific, mângaiatul unui câine îți eliberează endorfine, crește senzația de relaxare și te destresează.
2. Aleargă! Pe lângă faptul că îți pune în mișcare corpul și te face sănătos, te eliberează de toate energiile negative.
3. Colorează! De curând am aflat că este foarte benefic, și poate te și face să îți faci lumea mai colorată.

Tu ești singura persoană responsabilă de culoarea lumii tale. Fie că folosești creion, sau acuarele, fii atent la nuanțe! Pentru că în viața asta totul ține de tine, și nuanțele pe care le oferi!

See yaa☃️💋

2 gânduri despre „Tu ce nuanțe ai?

Adăugă-le pe ale tale

    1. 🤗 Mulțumesc mult. Noi avem paleta de culori în mână și de acolo în colo devenim responsabili de ceea ce creăm 😌. Ma bucur că a ajuns la suflet! Numai de bine! 🌈🤗

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

<span>%d</span> blogeri au apreciat: