Decorăm și noi? 😉

Auzeam la semafor o discuție de genul ( mamă -fiică presupun) : ” ai nevoie și tu de un bărbat în casă, să-ți mai schimbe măcar un bec când ți se arde, nu face figuri”. M-a pufnit râsu’, pentru că în sinea mea știam că asta a fost primul lucru pe care l-am învățat încă din frageda pruncie, cum se spune: Să schimb un bec. Până să îmi întâlnesc iubitul meu soț, schimbam singură becul, de fiecare dată când se întâmpla să se ardă. Și nu găsesc cum, dar în casa mea se ard becurile destul de des ( totuși cred că e de vină fabricația lor, și nu vreun blestem, sau ceva🤣).
Acum că nu mai schimb becuri, asta nu înseamnă că nu se ard😅. Doar că am hotărât să fac și ceva util din asta. Așa că, dacă tot a venit sezonul festiv, unde orice decorare contează, am „construit” decorațiuni pentru brad. 😋

👉🏼 Marker? ✅
👉🏼 Sclipici? ✅
👉🏼 Ață de orice culoare? ✅

Și-acum să vă și spun cum😋. Am găurit capătul și i-am pus o ață, pentru a-l putea atârna în pom. L-am umplut de sclipici înainte, apoi i-am desenat cu marker – ul o fetișoară simpatică și voila! Și nu uita de culori! 😉Am terminat ornamentul de Crăciun. Simplu și rapid! Să nu mai zic ca e Eco și îl ai și pentru la anu’.
Șiiiii da, cred că ar fi momentul să trec, că s-a făcut verde de mult.
Ne citim curând! 😅🌼💋

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

<span>%d</span> blogeri au apreciat: