Acum înțeleg..

E interesant cum de la o vârstă încolo începem să înțelegem ce și cum, iar când o facem e atât de implinitor dar și ceva de genul :”de ce a trebuit să treacă atât de mult timp să-mi dau seama de asta?!” sau „de ce nu am crezut-o pe cuvânt pe mama?!”

Despre mersul la biserică nu am înțeles până de curând.. Deși am crescut într-o familie creștină, unde mersul la biserică duminica cel puțin, era literă de lege, nu am înțeles.. Consideram că a fi credincios și împlinit spiritual nu are nevoie neapărat de o biserică, sau un mers la biserică regulat.. Dar știți ce? M-am înșelat! Recunosc!
Să vă spun cum simt eu și cum văd acum mersul la biserică și cât de mult mă împlinește și îmi dă acel gust Divin de iubire.

Așadar, mersul la biserică pe înțelesul tuturor, dar mai ales a celor care au nevoie. Ca să supraviețuim trebuie să ne hrănim corpul, să mâncăm, iar ca să mâncăm trebuie să gătim. Toți facem asta și oricât de bine am găti și mânca acasă, din când în când simțim nevoia sau vrem să ne răsfațăm cu ceva mai bun, mai delicios 😋 😁 Astfel că ieșim la restaurant să mâncăm ceva bun gătit de cineva cu experiență și artă culinară în sânge.
Ei bine tot așa și cu mersul la biserică. Ai credință, ai Biblia și te rogi acasă, ai propriul tău mod de a-ți hrăni viața spirituală. Dar din când în când, simți nevoia de ceva mai mult care tu nu ai poate pregătirea sau îndemânarea sau cuvintele la tine. Și atunci mergi la biserică, acolo un preot, pastor, etc cu o pregătire îți va da să guști dintr-o hrană spirituală mai superioară, asta pe lângă faptul că, orice locaș de cult, biserică, etc e un loc în care atunci când intri simți că ești unde trebuie și că aici te poți reîncărca sufletește.


Eu cunosc și persoane care nu merg sau nu găsesc plăcerea în a ieși sau mânca într-un restaurant bun, din multiple motive. Așadar ei nu vor înțelege asta, la fel cum și persoanele care nu au început călătoria lor spirituală încă, nu pun accent pe asta. Dar sunt sigură că cineva, undeva simte la fel cu mine și și-a dat seama deja, că Dumnezeu fără noi e la fel, dar noi fără Dumnezeu suntem nimic. Credința face minuni! O seară frumoasă! 😘 🤗

https://gospodivele.com/2020/09/24/despre-credinta/#more-2718

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

<span>%d</span> blogeri au apreciat: