Perspectiva schimbă situația?!

2020 e pe sfârșite și vai ce an… Fiecare om de pe pământul acesta a simțit anul ăsta diferit. Eu, tu, el, ea, de data asta, ne pare bine că s-a încheiat și ne pare rău că s-a întâmplat, sau invers? Ne pare rău că s-a încheiat, dar ne pare bine că s-a întâmplat. Greu a fost pentru toată lumea, schimbări mici sau majore, pierderi sau chiar și statul pe loc e greu uneori.

„The only thing in life you can control is focus.” Steven F.

https://gospodivele.com/2020/05/30/focus/


Anul acesta mai mult ca oricând… Dacă nu ai ales să îți focalizezi energia și atenția cum trebuie, nu vreau să mă gândesc la perspectiva ta asupra celor întâmplate sau nu.

Și atunci te întreb : perspectiva asupra unei situații o schimbă pe aceasta? Da!!!! Cum? Asta depinde de tine și cum vezi situația, cum o accepți sau ce faci în privința ei.


Exemplul de azi :

Crăciunul meu a fost dat peste cap, anulat aș putea spune, în ultimul moment. Situația e de plâns sincer, dar, recunosc, cu ajutorul persoanelor din jurul meu, am reușit să am o altfel de perspectivă asupra acestei situații și din ceva trist să o transform în ceva acceptabil, ba chiar interesant. Astfel că, anul acesta, nu voi sărbătorii Crăciunul tradițional, ci voi sărbători de 2xCrăciun, diferit și nou pentru mine, experiență nouă și plăcută, născută dintr-o situație tristă!
Nu aș fi reușit asta fără persoanele minunate din jurul meu, căci vezi, până la urmă contează și anturajul, dar un lucru știu sigur acum : perspectiva schimbă situația! (dacă ești deschis să primești schimbarea)

Promit să vă povestesc și despre cele 2 Crăciunuri ale mele, dar asta după, ca să înțelegi mai bine. Au mai rămas 2 zile!


Nu uitați, singurul lucru pe care puteți să îl controlați este felul în care vă raportați la situațiile din jurul vostru, în rest, ele se întâmplă, fără ca noi să vrem sau nu. Dacă se poate, de ce să nu vedem ceva bun în orice situație!

O seară minunată! 😘 🤗

Un gând despre „Perspectiva schimbă situația?!

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

<span>%d</span> blogeri au apreciat: