Gânduri de cafea

Uneori și calitățile se pot transforma în defecte. A fi gospodină este un lucru bun, numai că ambiția de a fi perfectă în gospodărie are costurile ei în.. Feminitate. Mai ai timp de altceva? Să te înnoiești cu o haină mai modernă, să fii la curent cu noutățile și să te mai aranjezi din când în când?
Treaba în gospodărie nu se termină niciodată. Dacă îți pui mintea cu toate, nu mai așezi capul pe pernă. Fuga la piață, fuga acasă, gătit, spălat, și câte și mai câte, până după miezul nopții. A doua zi, filmul se repetă, secvență cu secvență. Doar că ești mai copleșită, mai abătută. Așadar, ai nevoie de o mică relaxare între toate treburile astea. Știu, e greu, dar nu e imposibil. De fiecare dată când trec câteva ore de făcut treburi, iau o pauză. E impetuos necesar, pentru o minte și un corp echilibrat. Nu de alta, dar altfel noi femeile o luăm razna, și dați vina pe hormonii noștri 😋😅.
Așa că, din când în când, faceți o pauză de o oră în fața TV-ului sau o carte în mână, ieșiți cu câinele la plimbare sau petreceți timp calitativ cu copilul, chiar dacă e vorba de o poveste sau o scurtă plimbare afară.

Fii tu fericit, ca să-l poți face fericit pe celălalt! După cum spune latinescul ” Quid pro quo”- „ceva pentru ceva”. Și după cum spun eu: ” fericește dacă vrei fericire!” 😋

See yaa! 💋🌼

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

<span>%d</span> blogeri au apreciat: