Beauty or The Beast?

Tu ce vrei să fii? Frumoasa sau bestia? Eu aleg – mai puțin bestia 😋. Mai ales că după sărbători ești toată șifonată după atâtea cumpărături /pregătiri /sarmale/prăjitureală😅😋. Așa că mici trucuri de încărcat bateriile și transformat din bestie în frumoasă, se pot „exersa”😉.

Eu una sunt o persoană căreia îi place să fie mereu în priză. Dar uneori am nevoie de activități relaxante, ceva mai liniștite. La sfârșit de săptămână, nu am nevoie de shoppingăreală, ci de plimbări prin parc, întâlniri cu prietenii sau un film bun. Pentru asta, am câteva exerciții prin care elimin tensiunea, și m-am gândit să ți le spun și ție, pentru că sigur și tu te culci mai târziu, în dorința de a le face pe toate și precis sari în ajutorul tuturor, dar tu nu te-ai lăsa nici în ruptul capului ajutată. 😋

Oboseala crispează fața, iar încruntarea duce la apariția ridurilor. Pentru destindere, fă aceste mișcări cât mai des posibil, având grijă să-ți încălzești bine mâinile înainte.
🔴 Pune-ți palmele pe frunte, astfel încât degetele să se atingă. Închide ochii, inspiră și relaxează mușchii feței expirând. Mișcă-ți mâinile ca și cum ai vrea să-ți netezești fruntea.
🔴 Pune-ți palmele pe obraji astfel încât să-ți acoperi ochii, iar degetele să atingă fruntea. Masează obrajii plecând dinspre nas înspre exterior, fără a apăsa prea tare.

Iar după toate masajele astea îți recomand să aplici niște creme pt tenul tău, sau de ce nu, chiar un machiaj. Desigur, nu o să fii chiar o prințesă cu adevărat, dar cel puțin te vei simți ca una 😋.

Energia ta are limite, așa că, periodic, Încarcă-ți bateriile cu ceea ce te relaxează!

Pe curând! 💋🌼🌈🙏

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

<span>%d</span> blogeri au apreciat: