Bună dimineața 2021 🎉

„I’ll be there for you, ‘cause you’re there for me too” asta se aude pe fundal la primul mic dejun din anul 2021,fără regizare,pur și simplu Universul știe și ne trimite înapoi gândurile noastre materializate într-un fel sau altul, Friends sunt Friends, iar micul dejun unul simplu, dar festiv..
Sunt binecuvântată în viața mea cu acest fenomen de a atrage lucrurile la care mă gândesc, în jurul e totul de o armonie pe care uneori nu o merit și totuși.. Nu e mereu ceea ce îmi doresc, dar e cu siguranță ceea ce am nevoie. Adică, mi-aș fi dorit oare ca în prima zi din an să iau micul dejun singură, în pat cu Netflix pe fundal?! Nu! Dar poate asta am nevoie acum, acest moment în care să îmi pun gândurile și viața în ordine ca să fiu pregătită anul acesta pentru BOOM.
Pentru că încă odată, din nou și iar știu că perspectiva schimbă situația și nu am să mă las învinsă. https://gospodivele.com/2020/12/22/perspectiva-schimba-situatia/

Și cam asta îmi și doresc pentru anul acesta : PREZENȚĂ! Să fiu prezentă în viața mea și a celor dragi mie! Iar vouă vă doresc ca prezența: iubirii, a sănătății, a lui Dumnezeu, a celor dragi și a tot ceea ce vă doriți să fie cu voi tot anul care ne stă în față!
https://gospodivele.com/2020/12/30/ce-sa-iti-doresti-de-la-noul-an-🙂/


La mulți ani 2021! 😘 🤗
Să ne citim cu bine 👌 💯

4 gânduri despre „Bună dimineața 2021 🎉

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

<span>%d</span> blogeri au apreciat: