Eșarfa, accesoriu esențial

Hainele își au rolul de a primi complimente. Hai să fim serioși, nimeni nu o să treacă pe lângă cineva pe stradă și o să zică, vai ce frumoasă persoană. Nu, o să spună ce fain e îmbrăcat/-ă. E mai ușor să fii un ticălos care își asortează hainele,decât complimentand, în ziua de azi.
În general, dulapul meu( ca și al majorității femeilor) este caracterizat prin ținute confortabile. Așa că de multe ori trag pe mine ceva rapid și gata. Daaar ceea ce simt că îmi dă o personalitate aparte sunt eșarfele.
Acea piesă care personalizează ținutele, care creează o amprentă proprie, deci nu e de mirare că o întâlnim la outfituri de vară, outfituri de iarnă, ținute office sau șic.
Desigur, eu personal încă sunt la capitolul „învață cum să îți pui eșarfa”, când vine vorba de asortat la o îmbrăcăminte. Nu vreau să arăt ca și un festival pe terminate în jurul gâtului 🙈😅. Și unde să pun mai bine o eșarfă pentru a mă pune în valoare, dacă nu la încheietură. Cum am renunțat în ultima vreme la bijuterii, am zis de ce nu o schimbare binevenită de stil și confort?😜. O poți asorta la orice îmbrăcăminte, însă e nevoie să faci atenție la nuanțe. Cromaticul trebuie să fie la el acasă 😉. Eșarfa purtată la încheietură vine cu un aer romantic în această situație.
Sunt înnebunită după eșarfe, așa că, data viitoare când ne citim, promit să îți arăt și spun cum mai poți purta o eșarfă, și în ce împrejurări😜☺️.
Până data următoare, fii bun!

Un gând despre „Eșarfa, accesoriu esențial

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

<span>%d</span> blogeri au apreciat: