Într-o lume în care poți fi orice, alege să fi…

Dacă am ales să rămân decentă într-o lume în care indecentul te urcă pe culmi, dacă am ales să rămân îmbrăcată, nu pentru că nu am ce arăta ci pentru că știu cum să mă îmbrac, dacă, dacă, dacă… O femeie frumoasă este o femeie aranjată și îngrijită, nu lipsită de inhibiții, nu lipsită de haine, nu totul la vedere și cu siguranță nu plină de tot ce nu poate avea, dar poate cumpăra sau injecta.
🙃

Mă dau mare erou acuma, știu, deși.. A fost o vreme în care, ca orice adolescentă visam și eu la popularitate, apoi am crescut, mi-am dorit și am avut-o, dar la maturitate mi-am dat seama că nu am nevoie să fiu populară, mi-am dat seama că „less is more ” și aici nu mă refer la haine, că mereu calitatea e mai importantă decât cantitatea și că e despre cine ești, nu cu cine te împrietenești!

Dar revenind la ceea ce este femeia frumoasă 💖 Ei aș vrea să spun că am o formulă sau măcar o idee despre asta, să dau niște sfaturi de frumusețe sau să îndemn spre înfrumusețare. Dar nu pot, pentru că știm cu toții, gusturile nu se discută, fiecare e frumos în felul lui, fiecare persoană e frumoasă pentru o alta cel puțin și mai ales că totul pornește de la un suflet frumos. Totuși câteva idei găsești aici în Calendar de frumusețe ➡️ https://gospodivele.com/2021/01/05/calendar-de-frumusete/ despre cum să menții frumusețea pe care sunt sigură că deja o ai 😊

Dar, atâta timp cât ai o ținută îngrijită, un aspect sănătos și faci un minim de efort în a te aranja, așa dai contur frumuseții femeiești și atragi oameni pe care ți dorești 😁, pentru că știm cu toții ➡️ https://gospodivele.com/2020/10/28/infatisarea-influenteaza-sau-nu-2%ef%b8%8f⃣/ și de ce să nu recunoaștem că uneori ➡️ https://gospodivele.com/2020/10/26/infatisarea-conteaza-sau-nu-1%ef%b8%8f⃣/

Totuși am să dau 3 tips&tricks despre cum să te prezinți ca și o femeie frumoasă, din arsenalul meu personal, să zic așa 😛 :

1. Accesoriile! Vor da mereu un aer feminin extra și un plus aspectului tău fizic. Fie că sunt ele de păr, bijuterii sau de îmbrăcăminte, te vor face observată.

2. Culorile! În momentul în care mizezi pe cromatică nu ai cum să dai greș. Fie că îți plac culorile vii sau preferi ținutele all black, acestea au un rol important în arsenalul unei femei dacă știi cum să le transformi într-un avantaj!

3. Părul! Știu se spune că o femeie frumoasă este aceea cu părul lung! Dar nu cred că depinde atât de mult de lungime cât de felul în care te joci cu el! Am mai spus și repet, părul este un mod de exprimare și o carte de vizită a femeii așa că fiți creative!

Frumusețea vine din interior dar de ce să nu o ajutăm să iasă la suprafață mai ușor! 😘 🤗 🤍

Multe fete vor atenție, femeile adevărate vor respect! 🤍

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: