Planuri în pandemie

„Omul gospodar își face vara sanie și iarna car. „
Proverb românesc


Ianuarie 2021, lockdown numărul 3, sezonul nici nu mai știm care. Închiși în casă, despărțiți nu doar fizic ci și social de cei dragi și de alți oameni, uneori nici nu mai știm ce zi e, sau ce lună, sezonul poate după vremea de afară (dar nu în Anglia unde vremea se schimbă de la o oră la alta), ce se întâmplă sau ce ar trebui să se întâmple! Pierdem noțiunea timpului când toate zilele sunt exact la fel și suntem privați de libertate, aproape că îl poți numi arest la domiciliu, că vorba aia „home sweet prison” e mai valabilă acum decât „home sweet home” .. 🙃

La fel ca și proverbul de mai sus 🔝 omul ar trebui să își facă planuri, acum, de ce nu?! Deși pare că situația nu permite, luminița de la capătul tunelului nu se vede încă clar, azi ianuarie 2021 să se facă planuri în lockdown pentru când acesta nu va mai fi! Timpul acesta de „home sweet prison” sa fie timpul în care ne redescoperim, ne facem ordine în gânduri și în viață și ne facem planuri.

Dacă va reveni totul la normal sau nu, dacă normalul va fi un altul decât cel cu care ne-am obișnuit, dacă va trebui să continuăm de unde am rămas sau să o luăm de la zero, dacă… Nu se știe! Dar facem planuri să fie!

După orice ploaie și furtună vine o zi mai bună, curcubeul 🌈răsare și un nou soare

Ce planuri să ne facem?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: