Păreri greșite despre second-hand

Mulți oameni îmbracă hainele o dată, de două ori și apoi renunță în a le mai folosi pentru că se plictisesc de ele.
Ei bine majoritatea hainelor de genul ajung într-un second hand. Am promis în celălalt articol că îți spun câteva păreri greșite pe care și le fac oamenii despre second hand, așa că hai să-i dăm drumul :

👇🏼👇🏼👇🏼

Hainele second hand este un subiect care poate fi dezbătut ore întregi.
Asta ca să știi și tu, cel ce nu crezi că e bine să intri într-un second. Eu o să îți spun din experiență proprie de ce e ok să intri și să cumperi dintr-un astfel de magazin.
Sunt oameni pro și contra. Românii, știu sigur că se împart în două tabere: cei care nu au treabă în a purta haine dintr-un second și cei care nici măcar nu se apropie de unul 🙈😅.
Second Hand nu înseamnă neapărat purtat, murdar. Hainele vin dezinfectate cu soluții speciale, înainte să fie ambalate în saci, acest lucru se face în țara de unde sunt exportate. Deci oricum trece printr-un fel de „examinare”.
Să nu mai zic că unele haine chiar au eticheta nouă, neîmbrăcate până atunci. Bineînțeles, pentru că sunt second hand, s-ar putea ca vestimentația pe care ți-o dorești să nu arate așa bine pe cum ai sperat. Așa că trebuie să ai răbdare cu ceea ce alegi să achiziționezi.
Vrei să îți împrospătezi garderoba? Dai o tură prin second și nu ești blocat doar într-unul din magazinele preferate. Zara, H&M, Armani, Chanel, Gucci, Louis Vuitton, United Colors of Benetton, Esprit, Mango, Calvin Klein, Le Coq Sportif, Desigual, Pepe Jeans London, Guess, Geox și altele, le poți găsi într-un singur loc și cu mult sub prețul pieței 😉.
Plus că de multe ori ai vrea și tu să ai un aer retro sau vintage dar nu-ți permiți financiar. Așa că, hainele din second sunt alegerea potrivită pentru a avea astfel de stiluri, la bani puțini. ☺️
Aaa, și încă ceva: știai că hainele tale vin din țările sărace în care oamenii trebuie să producă haine, de multe ori, mai mult de 12 ore pe zi, pentru foarte puțini bani, doar pentru a putea da familiei suficiente alimente? Uite încă un motiv pentru care merită să cumperi dintr-un second.

CONCLUZIA: Fii erou! Și hai să oprim exploatarea oamenilor din țările sărace, să economisim bani, să fim ecologici, să fim unici și să cumpărăm haine vintage!

Vintage e noul negru! 😉💋

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: