Vocabularul culorilor 🌈

EN: Pink=Love
Perhaps unsurprisingly, pink is the colour of affection. It’s a playful shade and shows on openness and willingness to give and receive love.
RO: Roz = Dragoste
Poate în mod surprinzător, rozul este culoarea afecțiunii. Este o nuanță jucăușă și arată despre deschidere și disponibilitatea de a da și de a primi dragoste.


EN: Orange=Joy
This is such a positive and joyful colour. It’s for someone who wants to lead the crowd, rather than follow it.
RO: Portocaliu =Bucurie
Aceasta este o culoare atât de pozitivă și veselă. Este pentru cineva care vrea să conducă mulțimea, mai degrabă decât să o urmeze.

EN: Green=Hope
Green is the chakra colour for the heart. It’s about loving and nurturing yourself, allowing growth and self-development for the future.
RO: Verde = Speranță
Verde este culoarea chakrei pentru inimă. Este vorba despre a te iubi și a te hrăni, permițând creșterea și auto-dezvoltarea pentru viitor.

EN: Red=Strength
If you’re drawn to red, it means you have, or are looking for, a sense of strength, physically and personally. It’s the colour of empowerment.
RO: Roșu = Forță
Dacă sunteți atras de roșu, înseamnă că aveți sau căutați un sentiment de forță, fizic și personal. Este culoarea împuternicirii.

EN: Blue=Confidence
Wearing blue is about being cool within yourself. It’s the colour that means you’re expressing yourself however you want to. It connects to the heart of the matter and allows you to speak your truth.
RO: Albastru = Încredere
A purta albastru înseamnă a fi cool în tine. Culoarea înseamnă că te exprimi oricum vrei. Se conectează la inima problemei și vă permite să vă spuneți adevărul.

EN: Purple=Calm
Purple has always been the colour of the spiritually connected and curious. But it’s a wise shade too, and rooted in a sense of deep kindness and tranquility. It’s about being gentle to yourself as well as to the world.
RO: Violet = Calm
Violetul a fost întotdeauna culoarea celor conectați spiritual și curioși. Dar este și o nuanță înțeleaptă și înrădăcinată într-un sentiment de bunăvoință și liniște profundă. Este vorba de a fi blând cu tine și cu lumea.

EN: What is your favourite colour? Does it feels like if choosed it with your heart or with your eyes? 👀♥️

RO: Care este culoarea ta preferată? Simți că ai ales-o cu inima sau cu ochii? 👀♥️

2 gânduri despre „Vocabularul culorilor 🌈

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: