I feel like I’m drowning 🙃

Zi de zi, plutim deasupra a ceea ce numim viață, la limita dintre viața noastră și viața pe care ar trebui să o avem după așteptările celor din jur..
Familia, prietenii, biserica, societatea ne inundă cu așteptări în care ajungem scufundați și chiar înecați, pentru că pierdem echilibrul dintre ce vrem noi și ce se cere a fi.


Și uite așa ajungem să existăm și uităm să trăim, să așteptăm și să ne conformăm la așteptările altora, la principii și la a sărbători date din calendar impuse de oameni care au făcut din aproape orice comercial și limitat la o zi, sau două dacă avem noroc și luăm atitudine și nu ne mulțumim cu Valentine’s Day american, ci avem și Dragobete românesc…

Iubirea, ohhhh iubirea, s-au scris romane, poezii, s-au făcut filme, s-au mutat munți pentru ea și noi o sărbătorim o zi, două?! Dragostea e stil de viață, nu sărbătoare..ea nu e doar în cuplu prezentă, e în tot ce ne înconjoară, pentru tot ce se vede și nu se vede.

Dragostea, iubirea pentru oameni, animale, natură, carte, mâncare, călătorie și ce-o mai fi să fie..

Iubirea pentru viață e mai mult decât se vede, e ce se simte, ce se dorește și ce se ivește: culoare, gust, miros, poezie, frenezie, mine, tine.

A iubi culoare, savoare și relaxare arată cam așa, ori de câte ori se poate, nu doar o zi pe an sau cu ocazie specială.. Fiecare zi este o ocazie specială să ne iubim între noi, pe noi, singuri sau în doi..

Să ne iubim între noi
Singuri sau în doi
Iubirea curge șuvoi
Izvorul e chiar în noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: