Un vis și o promisiune a revederii 🤍

Am avut un vis.. Un vis de vis.. Un vis în care am plâns, un plâns de fericire și bucurie, ceva la care nu m-am gândit, poate de mult, dar ceva ce poate am avut nevoie acum mai mult ca oricând!

În visul meu, era o dimineață mă îndreptam spre muncă când mi-am dat seama că am uitat ceva și m-am întors acasă după… Iar când am ajuns acasă, aveam musafiri, o vizită de peste mări și țări.. Prima mea prietenă adevărată, Natalia era venită acasă în concediu din America și a trecut să ne salute.. Când am văzut-o, i-am sărit în brațe și am început să plâng 😭 ❤️ De bucurie, un sentiment ce nu îl pot descrie! Am tresărit și m-am trezit din vis, cu ochii deschiși încă suspinam, atât de reală părea bucuria aceea împletită cu lacrimi!

Și atunci am înțeles! Așa va fi acolo sus în Cer, când îi vom reîntâlni pe toți cei dragi,la care poate nu ne mai gândi zilnic, ei nu mai sunt între noi demult, dar ei veghează de sus asupra noastră..revederea va fi una de vis, o bucurie mai mare decât suferința de a-i pierde aici jos pe pământ, acolo sus vom fi cu toți împreună, într-o bucurie și armonie deplină!

Prin credință avem această promisiune, că ne vom revedea cu toții, împreună într-o bucurie deplină!

Nu sunt adepta și nici nu visez foarte des, dar acest vis a fost atât de intens, iar dat fiind situația actuală, în care nici măcar vizite nu prea putem face, mai la depărtare, acest vis m-a liniștit și mi-a adus aminte de toți cei dragi, de aici sau de sus și mi-a dat un gust din cum va fi când ne vom reîntâlni.
Cred cu tărie într-o revedere! 🤍

https://gospodivele.com/2020/09/24/despre-credinta/

https://gospodivele.com/2020/08/31/inainte-sa-deveniti-ingeri-❗/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: