Pune dragostea sub lupă

Ei bine, vine și luna iubirii. A, stai puțin că a venit deja🙈. Mi-e greu să îi spun luna iubirii pentru că mi se pare puțin absurd să celebrăm iubirea doar într-o singură lună. Mi se pare inadecvat să iubești doar pentru 28 de zile. Și de ce este nevoie de atât? Pentru că a devenit prea comercializată iubirea? Sau pentru că granițele dintre doi oameni au devenit din ce în ce mai șterse cu trecerea anilor?
Sau poate că oamenii au nevoie de un ieșit la liman. Gen, oricum sunt la ordinea zilei certurile, indiferent că e vorba de dus gunoiul sau ce culoare are noua canapea. Și-atunci au nevoie de un fel de reminder. Așadar, „luna iubirii” devine un reminder pentru zile mai sănătoase?
Și să mai zicem că alimentația sănătoasă este cheia.. Când cercetătorii au demonstrat că femeile care își sărută iubiții dimineața, trăiesc mai mult cu 5ani față de cele care nu o fac.
Femeile. Da, am scris bine. Pentru că bărbații au nevoie de o milisecundă pentru a se îndrăgosti. Pentru ei, frumusețea este un semn al fertilității, cel puțin asta spun studiile făcute 🙈.
Așa că, nu prea sunt de acord cu doar o lună de iubit și transmis sentimente. Aleg să iubesc mereu, în fiecare zi, și sub orice formă, fie că e gest sau cuvinte.
Un pic Sărat, un pic dulce, cu o doză de picant, dar întotdeauna din suflet!
Tu ce alegi : prin gesturi sau cuvinte?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: