Bărbații vor păpuși, dar ei sunt mascote!


De când lumea e la mare căutare fenomenul femeii trofeu 🏆. De înțeles asta cu mulți ani în urmă când da, deși de acord sau nu , rolul femeii era să dea bine lângă bărbat și cam atât neavând prea multe drepturi sau opțiuni. În continuare și în ziua de azi cei doi există pentru a trăi o viață frumoasă împreună. A exista și a trăi sunt două lucruri total diferite, dar despre asta altă dată 😋 😁


Mulți bărbați își doresc femeie ca la carte, dar ei nici măcar nu știu citi,nu cărți, nici printre rânduri sau detaliile unei poze, dacă tot e la modă să ne uităm la poze și să ne dăm cu părerea. 🙃
Și punând cap la cap și analizat de ce nu mai rezistă cuplurile din ziua de azi, sau chiar de ce nu mai sunt cupluri și toată lumea o arde solo, pe motivul că vezi tu, mai bine solo decât nepotrivire de caracter, se ajunge la concluzia : până să ajungi la caracter, dai de reper! Și boom, te-ai împiedicat și ai căzut bărbate, păpușa te-a dat pe spate și ai zis gata e dragoste!

Păpuși sunt toate, unele frumoase, altele fermecate care se transformă pe timp de noapte 🙃

Tu bărbate, nu ai puteri fermecate, ai decât masculinitate și asumați-o frate!
Când alegi păpușa fii gata să intri în joc și nu, nu joc de gleznă ca la fotbal, un joc finuț cu accesorii, culori și tonuri în sezon. Și pe lângă toate astea ține un ochi pe concurență, că vezi tu, ți-ai dorit ce vor toți și cam atât! Nu te-ai gândit că ea e Barbie, dar tu nu ești Ken, ești doar un iepuraș drăgălaș, care atunci când ea ți-a zâmbit, te-ai cam îndrăgostit!

Nimic greșit, într-un moment de visare și admirare, că doar ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place! Dar atunci când alegi cu inima și pe termen lung, ideal e să existe cât mai puține diferențe. Nu te împiedica de reper, mai ia aminte și la caracter, înainte să dai vina că toate-s la fel!

Dacă ești Ken ia-ți o Barbie, ai fost făcut pentru ea, dar dacă nu ești asumă-ți și nu mai îți băga nasul unde nu-ți fierbe oala și apoi apoi te plânge că te-ai ars!
Iar tu păpușă, arată-le că poți și lasă mascota să își găsească perechea, nu te folosi de ea, furându-i fericirea !

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare, orice asemănare cu realitatea e doar în mintea ta 🙃

❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: