Mătasea, dulcele stil

Chiar dacă nu ne apropiem foarte tare încă de primăvară, îmi place să am atât o atitudine fresh, cât și o ținută pe măsură. Indiferent de formă sau cromatică, cel mai bun element pentru asta este eșarfa din mătase ☺️😍.
Sezonul următor sper să fie la mare căutare eșarfele din mătase. Cu imprimeuri care mai de care mai vesele, sau florale, eșarfele îți dau un aer ca de poezie. Acest material vaporos, aduce mereu o stare de bine. Trebuie să recunosc că eu personal nu mă dau în vânt după mătase… În schimb, eșarfele din mătase sunt un „deliciu” vestimentar pentru mine. Ce stil, ce modă? Pe mine cel puțin mă face să mă simt feminină. Fie iarna cât de grea, eșarfele astea îmi dau o stare de bine. Iar cu cât este mai mare, cu atât este mai lejer de purtat.
Eșarfele din mătase sunt accesorii fine, la îndemâna oricui. Să nu mai zic că nu mai trebuie să îți faci probleme legate de machiaj când vrei să porți o eșarfă. Eu ador să o agăț de geantă. Da promit că data următoare îți arăt cum accesorizez eu geanta cu eșarfe 😋. Până la noi idei, „nebuna” dupa eșarfe vă spune să fiți buni! 🤪💋🌼

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

<span>%d</span> blogeri au apreciat: