Călătorind prin scriptură 📖

Numărul 3 cică e cu noroc, a treia oară sigur iese, sigur se întâmplă sigur e ce trebuie. Ei bine nu și lockdown numărul 3️⃣.

Lockdown numărul 3 e cel mai greu de până acum! De ce? Păi în primul lockdown am avut vreme bună și ne-am apucat toți de sport și de cutreierat natura în lung și în lat, apoi în cel de-al doilea am așteptat cu nerăbdare Crăciunul, acum nu mai avem nimic care să ne încânte. Dimpotrivă, zilele sunt scurte și reci, abia se luminează că se și înnoreaza și apoi se face noapte iar.

De călătorit nici vorbă.. Și atunci, am hotărât să fac o altfel de călătorie și uite așa m-am trezit călătorind prin scriptură.
Se spune că orice creștin, indiferent de religie, apartenență de cult sau alte criterii în care se împart în ziua de azi trebuie să citească măcar odată în viață Biblia! Și sunt total de acord! Altfel cum ai putea înțelege?!

Fie că alegi să o citești în scop teologic, sau drept carte de istorie a creștinismului , în scop de cercetare sau ca și o metodă de relaxare și meditare, nu poți da greș cu această „carte”.

Eu am ales să fac această „călătorie prin scriptură” pentru a-mi hrăni sufletul și a medita asupra a ceea ce ar putea să mă întărească în această vreme de încercare pentru noi toți. Și pentru că sunt la a doua încercare și am fost conștientă că am nevoie de puțină disciplină în acest sens, i-am ales pe ei să mă îndrume ➡️ https://youtu.be/Rd8HihpvpzU

1 capitol pe zi, cu gânduri și meditație asupra lui, pe înțelesul tuturor și o citire a Bibliei în ordinea cronologică în care aceasta a fost scrisă.

Lectură sau meditație, cunoștință generală sau orice alt gând cu care ai începe să o citești, nu ai nimic de pierdut, dacă îți place să citești și să crești spiritual sau chiar ateu fiind să știi cu ce ai de a face atunci când vine vorba de credință și rădăcinile ei.

Lectură plăcută!


#calatorindprinscriptura

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

<span>%d</span> blogeri au apreciat: