Cu floarea potrivită la locul potrivit, se face primăvară! 🌺

Câtă frunză, câtă iarbă.. Nu așa era vorba aia? Mda.. Numai că în momentul de față afară avem cât omăt, mai mult noroi. Din seria „aș vrea și eu să vină odată primăvara”, am scos de la păstrare ideile. Lista mea cu ” ce doamne să mai fac, să nu ne plictisim” 🙈. Și pentru că frigul își spune părerea lung și apăsat, e de stat prin pat 😋. Buuun, așa că azi cuvântul cheie este? LEGOOOOO.
Normal că atunci când faci asta cu copilul tău, trebuie să îți etalezi talentele de „supermamică”, să construiești cel mai cel turn sau un mega robot. Eh, nu întotdeauna totul iese cum îți imaginezi tu. Ca să fie totul creativ dar și folositor, am zis hai să fac un suport de Șervețele. Dar „skills-u'” meu nu a fost azi compatibil cu mine. Așa că nu a ieșit exact cum era în mintea mea. Iar robotul nu a fost decât o tentativă de turnulețe eșuată 🙈. Bine, hai că recunosc. Nu sunt As în ale construitului, dar mă consolez cu faptul că bebelina știe prea bine „măiestria” asta☺️.
Important e că timpul pe care l-am petrecut a fost unul de calitate, nu doar de cantitate. Toată lumea asta mică și creativă m-a făcut să uit pentru o vreme de nebuneala în care trăim în ’21.
Ei bine, iarno, stai cât vrei, fă-te relaxată! Nu-mi pasă! Am exact floarea potrivită fix acolo unde trebuie, ca să îmi facă primăvară!🌺🌈💋

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: