Patiseria cu povești 👸 💗

Turta dulce.. Prinț aduce?

Azi plouă.. Nu-mi place deloc. Adică nu mă înțelege greșit, e bine venită uneori, dar azi nu. Nu se prea se combină cu frigul de afară. Până și ideile din cap mi s-au făcut țurțuri 🙄.
Nelipsitul clopoțel din prag mă salută de la primii pași făcuți în patiserie. Mmmmmm… Azi se coace bine ceva.. Miros de fondant, aromă de scorțișoară cu o ușoară idee de tradiție.. Mi-am ales bine ziua și ora de intrat : Dragobete, iar turta dulce-i la putere. Pentru mulți un deliciu, pentru mine: un capriciu🙈.
Întotdeauna îmi aduce așa o dâră de amintire de când eram coptilă. Bine, atât că atunci mai mereu aproape că îți spărgeai capul cu una dacă o cumpărai din magazin😅. Acum cred că ar câștiga premiul de originalitate la categoria „dulcegării” 😋. Deși este „prăjitura Crăciunului”, nu ți se pare că ar fi decorul perfect al dragostei? Cred că datorită zahărului, turta dulce își face drum spre cărarea inimii. Parcă te face să fi o Gretel, în căutarea unui prinț, rătăcind pe potecile spre bâlciul fericirii. Sau poate doar o altă prințesă fără prinț, care își decorează singură poteca spre un carusel cu flori și turtă dulce?

Că e glazurată sau nu, în diferite forme sau doar simplă, tot ce contează cel mai mult e starea pe care ți-o aduce. Consistența și textura acestui dulce aromat, îți Colorează de minune sufletul în nuanțe de iubire. În fond și la urma urmei, ai vrea și tu un prinț discret.. puțină iubire la pachet?!? 😋

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

<span>%d</span> blogeri au apreciat: