3 cu 3 fac 33

Era o vorbă : „Socotelile din târg nu corespund cu cele de acasă”.

Am ajuns să am și eu zi de naștere în lockdown,deși am sperat până în ultimul moment că poate, cumva, în vreun fel, printr-o minune..dar nu! Cred că a trebuit să trec prin ceea ce trece toată lumea de un an încoace.

Spre deosebire de alți ani și multe alte motive de sărbătoare când mă pregăteam intens și organizam totul în detaliu, cu multă culoare, savoare sau deveneam călătoare, anul acesta nu am simțit nevoia să fac mare tam-tam…sau nu am putut, nici nu știu. Vine un moment în viață când nimic nu mai are sens dacă nu ai cu cine să împarți, sărbătoarea nu mai e sărbătoare fără familia lângă tine, iar aniversarea e doar o zi în calendar.
Par tristă, dar nu sunt, sunt doar împăcată cu ale mele gânduri, că și dacă m-aș agita, ce aș rezolva?!
Așa că de ziua mea, am ales marea 🌊 Liniște, aer curat și puțină deconectare.De ce e bine să mergi la mare?

Valurile marii relaxeaza trupul si mintea – potrivit unui studiu făcut recent, sunetul valurilor schimbă frecvența creierului nostru, asigurându-ne o stare de liniste completă . Mai mult decât atât, atunci când plutim pe apă , sangele din tot corpul este pompat in zona pieptului, ceea ce inseamna ca se oxigeneaza mai bine creierul si devenim mai alerti.

Remediu pentru insomnie – doar câteva ore petrecute la plajă îți asigură un somn odihnitor. Asta pentru că orele petrecute la plaja te elibereaza de stres, reduc anxietatatea si reglează micile dezechilibre hormonale.

Acestea sunt doar 2 motive. A fost o vreme minunată, pe sufletul meu!
Sunt recunoscătoare atât pentru această zi cât și pentru cei 33 de ani cu care am fost binecuvântată! Cu bune, cu rele, tot cu roz am să fiu toate zilele mele! 😁

Așadar am întâmpinat primăvară ascultând valurile, lăsându-mă sărutată de soare și deconectare,cu dorință arzătoare ca tot ceea ce vine să fie nu ce vreau eu, ci ceea ce am nevoie. ♥️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

<span>%d</span> blogeri au apreciat: