Calitatea- investiție pe termen lung

Ce înseamnă „acasă”? .. Hmmm.. Mă gândesc puțin și spun: nu liniște, asta e sigur. 🙈 Într-o casă cu mulți membrii de familie și fel de fel de animale de companie, liniștea se instalează de obicei noaptea 😅. Tehnologii avansate, locuință impecabilă.. toate acestea adunate într-un cămin.
„Acasă” nu este un loc, este o stare. De bine, de siguranță, și cel mai important: de confort. Iar ca totul să fie în confort absolut, e nevoie de calitate : de la tencuiala decorativă, fototapet, până la faianță și parchet.
În ziua de azi, toți vrem ca pe orice shopping, indiferent că e fizic făcut sau on-line, să dăm cât mai puțini bani. Eh, din experiențe acumulate am ajuns la concluzia că în 90% din cazuri, un produs de calitate superioară face mai mult decât unul mai de joasă „speță”. Știi vorba aia: dai un ban, da’ stai în față?! Și să-ți mai spun ceva? Întotdeauna un produs cu prețuri reale, raportul calitate-preț va fi unul sublim. Exact cel pe care îl dorești. Și după cum știm cu toții, calitatea contează mai mult decât cantitatea. Uite, de exemplu, cei de la Vindem-Ieftin.ro.

📸 Vindem-Ieftin.ro
📸 Vindem-Ieftin.ro


Varietatea produselor pe care le au și ofertele negociabile, îți oferă de departe siguranța că nu cumperi ceva ce riști să se deterioreze, chiar când ți-e lumea mai dragă. Unde mai pui că îți livrează produsele rapid? În câteva zile lucrătoare, ai și pus de-un selfie și status pe Facebook : „simțindu-se emoționată”🙈.
Plus că este foarte important să investești în produse de calitate, fie ele materiale de construcții sau mai știu eu ce produse, menite să dea un sens locuinței tale.
De ce? În primul rând pentru că nu le schimbi periodic, apoi pentru că reduci posibilele costuri suplimentare (reparații sau înlocuiri) . Nu mai arunci cu bani aiurea, ca și manelarii șervețele în cluburi🙈.
Îți dai seama cum ar fi fost dacă cei trei purceluși aveau și ei țiglă de beton pe căsuță? Lupul nici nu mai avea sens. ☺️
În general, calitatea este un concept pe care nu mulți știu să-l abordeze. Ori merg pe principiul : „banii jos, ochii la ușă”, ori nu își dau suficient interesul pentru ceva superior. Ei bine, oameni buni, e clar și de la o poștă, că un produs de calitate aduce satisfacție necesităților tale. Exemplul cel mai bun este în renovat. Normal că vrei ceva mai bun, pentru că nu visezi să te trezești că ți se duce vopseaua de pe perete la primul val de căldură.


Totul depinde de valoarea pe care o dai casei tale și cât de confortabil vrei să te simți. Oamenii confundă deseori prețul cu valoarea unor lucruri. Îți spun eu cum stă treaba 😉: prețul este ceea ce dai pe produs pentru a-l cumpăra, iar valoarea lui devine investiția oferită îmbunătățirii casei.
Așadar și prin urmare : folosește un design calitativ, pentru o locuință și un trai de calitate!
„Acasă” trebuie să fie un loc de siguranță, stabilitate și fericire deplină!Acest articol a fost scris pentru Competiția Spring SuperBlog 2021.

📸 Vindem-Ieftin.ro

Un gând despre „Calitatea- investiție pe termen lung

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

<span>%d</span> blogeri au apreciat: