Când spui modă , spui OUTLET! 😉

Aaaahh.. Moda. Un cuvânt atât de mic, cu o însemnătate atât de mare!
Să fii original înseamnă de fapt, să fii la modă! Până la urmă, de aici a pornit totul, nu? X-ulescu a purtat ceva original, apoi a venit nebuneala : plăcut – văzut – purtat. De la texturi, până la finețuri, de la clasicii nădragi, până la delicata mătase din lenjerii, totul s-a extins văzând cu ochii.
Cine știe, poate o să ajung și eu să pun vreo modă în mișcare 😜. Păi cum, tanti Maricica vine și etalează furoul de duminică și eu să nu-mi pun hainele în valoare?

Poate am noroc și vine vreun critic să-mi spună „Adjudecat! De acum, toți tinerii vor purta sacouri! 😅🙈”

Stilul meu vorbește pentru mine, nu mai e nevoie să îl descriu. E clar! „Culoare” e ideea de bază, în rest totul depinde de suflet.

E despre stare și culoare

Tot mai multă lume vorbește de OUTLET și cât de la modă e să fii în ton cu ce se poartă.. bla, bla, bla. Mi se pare plictisitor să fii ca ceilalți. Poartă domle’ ce te face să te simți bine! Ce dacă nu e de firmă, ci second hand? Dacă ceva e second, nu înseamnă că e murdar sau distrus. Din păcate lumea din ziua de azi își face păreri greșite despre acest tip de magazine. Aici, ai posibilitate să te descoperi, ba chiar să îți creezi propriul stil. Second hand înseamnă tendințe noi. Creații originale, la prețuri accesibile și unicitate, indiferent de anotimp.

Cred că cele mai potrivite creații, perfect atribuite stării tale sunt cele de la Evernisaj.

Brandurile de la A la Z, pline de autenticitate, îți vor da încrederea necesară pentru a-ți găsi stilul. De la genți femei, până la încălțăminte second hand, outlet-ul îți oferă posibilitatea să te joci cu mintea ta, alegând combinația perfectă.

Outlet-ul este noul negru. Se poartă tot mai mult, ba chiar se fac recomandări, indiferent de vârstă. De ce să nu ia și bunica un hanorac, dacă îi place? 🤔 Doar produsele ar trebui să aibă etichetă, nu și oamenii. De ce să nu fim doar originali și atât.
E greu să faci asta, într-o lume în care ți se cere totul standardizat. Nu purta asta la aia, nu pune lângă asta cealaltă, și uite așa arăți ca un pinguin scos din cutie. Nu pot fi așa. Știu că în secolul în care trăim se pune preț pe haine, dar n-am să ascult de alții să-mi dicteze ce să pun pe mine și când.
Tocmai pentru că haina îl reprezintă pe om, trebuie să ai curajul să pui pe tine ce simți. Indiferent că e stil plin de culoare sau nu, adoptă întotdeauna clasicul. Puțin din clasic nu strică niciodată și nici nu se demodează.
Și dacă te trezești într-o zi că nu mai știi cu ce să te îmbraci, pune repede orice și asortează-le cu un zâmbet. Zâmbetul e starea perfectă pentru orice outfit!

Până la noi povești, îmbracă-te în optimism! 💋Sursa fotografii : https://unsplash.com/search/photos/fashion, https://www.facebook.com/Evernisaj/ și arhiva personală.

Acest articol a fost scris pentru Competiția Spring SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

<span>%d</span> blogeri au apreciat: